Jisses vad trött jag är, men speciellt så var jag helt död typ igår när vi äntligen kom hem. Max den stackaren somnade bara jag hann starta bilen ❤ Vi var inte hemma förrän klockan var runt 18 på kvällen, så det blev en hel del timmar på barnakuten igår.

Men jag måste ge en eloge till de fina goa sköterskorna och läkarna som alla var så fantastiska gentemot mig och Maxen ❤ De bemötte oss på alla bästa sätt, de var så snälla och goa även om Max som tur var inte var i sitt värsta skick denna gången. Vi fick ett eget rum på en gång och man hjälpte oss att undvika behöva sitta i väntrum på röntgen till och med! Allt detta såklart med tanke på hans infektionskänslighet och immunbrist. I alla fall tack alla fina ni som jobbade på dsbus igår, ni är värda er vikt i guld!

I alla fall så såg lungröntgen jätte bra ut, vilket var helt underbart att höra. Sen så såg snabbsänkan bra ut med, men hans vita blodkroppar var så låga att akutens snabbmaskin inte ens kunde mäta dem… Så vi fick ta ett nytt prov som fick skickas till kliniskt labb, sen så skulle svaret skickas till vår nya läkare på immunologen som ska ringa mig idag för att berätta hur vi ska gå vidare nu. För som både läkaren på akuten sa och som även lungmottagningen samt jourläkaren på immunologen höll med om så är det verkligen dags för Max att få må bättre nu och det är verkligen inte ok att han ska behöva må såhär dåligt hela tiden ❤
Och ständigt leva med att behöva få feber osv från ingenstans trots starka antibiotika kurer och annars även daglig lågdos av antibiotika.. Varje dag, jämt..
Så nu kan jag bara avvakta och invänta deras samtal från immunologen. Innan dess så vet jag inget mer än att hans vita blodkroppar är väldigt låga. Men om det beror på immunbristen eller något annat har jag ingen aning om..

Kram på er ❤