Igår var en bra men jobbig dag, jag började dagen med att sitta i möte med Maxens underbara pedagoger och försöka gå igenom allt som hänt och som komma skall. Det kommer ju bli en hel del förändringar i deras arbete med honom efter operationen osv. En hel del omställningar för oss alla om man säger så och vi vet ju inte hur snart det kommer att ske utan vi får helt enkelt börja planera redan nu så att de hinner få möjlighet till utbildning och planering inför detta.

Sen åkte jag faktiskt och kollade på bilar. Jag har haft kontakt med en bilfirma rätt länge då jag har vissa krav på den bilen jag  behöver ha med tanke på var och hur jag bor, samt plats för barnstolar, barnvagnar, hundbilburar osv. Det har varit lite svårt att hitta en bil som har allt det där jag behöver och som ändå ligger i den prisklassen jag har råd med idag.

Men i alla fall, igår var jag och provkörde två stycken som jag fått hjälp av närstående att kika på innan (magsjukan kom ju och gjorde Max så dålig i mer än en vecka bla). Och jag hade tur! Så igår blev jag lyckligt ägande av en Volvo V70 diesel med automatisk växellåda.

Ska bli så skönt nu att slippa behöva oroa sig även för bilen! Den är i väldigt fint skick trots att den är begagnad och bilfirman är otroligt bra att ha och göra med! Så jag känner mig trygg 😀 För det är faktiskt en riktig djungel detta med bilköpande och speciellt begagnade bilar.

Vill rikta ett enormt stort tack till de underbara vänner och närstående som hjälpte mig att hitta rätt bil och som även hjälpte mig att få till tid att provköra samt ställa rätt frågor mm. Då bilar inte alls är min specialitet 😅❤ Tack fina ni, ni vet vilka ni är!

Nu ska jag snart hämta bustrollen på förskolan och sen hoppas jag på en hyfsat lugn kväll. Då helgen innebär kalas för Maxen som blir tre år på söndag och besök av farföräldrarna mm. Dvs fullt upp!
Kram på er!