Idag har nebulisatorn här hemma gått varm med extra inhalationer hela dagen.. Trots det så hinner Max andning knappt lugna sig innan han blir anfådd igen.. Hatar detta, hatar att inte kunna göra mer för honom. Även fast det knappt märks på hans allmäntillstånd i övrigt mer än just andfåddhet och en något snorigare näsa. Förhoppningsvis så har vi kanske lyckats mota olle i grind idag, men det är nu nästan två veckor sedan han först började bli snorig. Trots det så har han ändå lyckats orka med verksamheten på förskolan, men när det blir såhär så byggs ångesten upp inom mig och jag vet inte vad jag ska göra eller vad som är rätt alla gånger..

Han står ju på långtidsantibiotika sen några månader tillbaka nu och bör ju egentligen inte kunna dra på sig något bakteriellt tex som lunginflammation eller luftvägsinfektion.. Men oron finns där hela tiden nu efter årets 3 lunginflammationer och övriga luftvägsinfektioner.. Min älskade lilla kämpe!

Sen vet jag ju att förskolan inte skulle tveka att ringa om de ansåg att hans allmäntillstånd var såpass nedsatt att han inte orkar med den dagliga verksamheten.. Samtidigt som jag vet hur enormt mycket förskolan betyder för hans utveckling just nu samt hans möjligheter att ”komma ikapp”  sig.

Vi får se hur det blir imorgon, natten och andningen imorgon bitti får avgöra om han eventuellt klarar av det. Lär ju dock inte bli så mycket sömn inatt för mig i alla fall då jag ständigt vaknar av minsta snarkning eller liknande. Samt att hans andningsuppehåll alltid blir värre när det är såhär.. Blir nog att även försöka jaga tag på lungmottagningen imorgon och se om det återigen kanske behövs en lungröntgen för att utesluta att det skulle vara något med lungorna igen.

God natt!