Jag skrev ju om denna helvetesvecka och dess start, dock så rasade ju allting som vanligt när det kommer till Maxen och hans hälsa. Han blev små febrig under helgen och på måndagen så var hans stödperson sjuk så förstå mötet med hen blev då inställt med kort varsel.

Men det var nog lika bra det då han blev sjukare under kvällen. På tisdagen hade han hög feber som gjorde att vi fick skjuta på hans behandling ytterligare då man inte vill ge honom den när han har såpass hög feber. På onsdagen fick vi även avblåsa lungundersökningen med gas som han skulle göra då han fortfarande inte var på bättringsvägen samt att de inte ville utsätta honom i onödan.

Så torsdag+fredag vart han hemma med mig och började då även att hosta.. Vilket bekräftade misstankarna om att det rörde sig om en ny infektion igen. Men han fick i alla fall träffa fantastiska stödperson nr 2 på fredagen! Och jag hoppas verkligen att de kommer fortsätta fungera och att hen vill vara kvar hos oss då Max älskar hen redan.

Resten av helgen har spenderats med en sjuk kille utan någon form av självinsikt som man får jaga hela tiden då han kör på ”all in” hela tiden trots feber och infektion i kroppen. Som i sin tur leder till att han blir helt slut och kroppen hinner inte med att både gå på högvarv och bråka med bakterier. ❤

Nu i veckan som kommer så ska vi få träffa stödperson nr 1 och nr 2 igen på olika dagar, troligtvis får vi även träffa nr 3 på fredag. Vilket faktiskt börjar kännas bättre, även om jag har ångest samt skäms över allt jag inte hinner med, så försöker jag intala mig att det är ju faktiskt därför de kommer hit. Så jag ska få möjlighet att hinna andas/vila och göra saker som är omöjligt med Maxen annars.

Hoppas att ni alla har haft en super härlig helg med firande och annat!