Ja men omväxling förnöjer eller vad säger man?
I söndags så började Max insjukna igen med låg feber, rosiga kinder samt lite påverkade luftvägar. Trots att han avslutade sin senaste starka antibiotikakur i tisdags förra veckan och sedan dess gått på sin ”vanliga” långtidsantibiotika (lågdos). Så det blev ingen förskola för honom idag och igår var det studiedag.
Dessutom har jag pga detta varit tvungen att avboka en massa viktiga saker som bla en sömnregistrering som Max skulle ha gjort natten mellan igår och idag.

Som tur är har jag fått en tid till barnmedicin imorgon fm för provtagning och diverse kontroller. För frågan är om detta är samma infektion som han behandlades för eller om det är något nytt han dragit på sig, och då är frågan om det är en bakteriell infektion som behöver ny antibiotika eller en virusinfektion där han kanske slipper antibiotika till att börja med. Så det ska bli spännande att se om vi får åka hem efter barnmedicin eller raka vägen till lungmottagningen på barnsjukhuset istället.

Sen känner jag mig enormt stressad att få färdigt min komplettering till kommen på deras kommuniceringsbrev som de skickade till mig i mitten av förra veckan med allt innehåll i deras utredning angående assistansansökan jag gjorde i somras förra året. Dessutom har jag inte hört ett ljud från dem om vem som ska ta över hans ärende nu när handläggare nr 2 slutade!

Men att få något vettigt gjort med en sjuk busonge hemma är inte det lättaste direkt. Så nu kan man säga att mina multitasking skills sätts på ännu större prov än innan.

#barn #vabb #sjuktbarn #förbarnensskull #föräldraskap #blogg #blogger #nouw #nouw30daychallenge #mammablogger #mammablogg #mamma