Den senaste veckan har jag reflekterat en hel del. Sedan i måndags är storebror hemma sjuk med feber och förkylning. Men sedan i tisdags är båda killarna hemma med feber och förkylning.

Men det mest intressanta och fantastiska i denna situation som annars av andra enbart skulle betecknas som ”jobbig” eller ”krävande”. Är att jag är lycklig över att min lilla kille för första gången är ”normalsjuk” (om man får lov att säga så?)!

Tack vare sina intravenösa behandlingar var tredje vecka, så har han äntligen ett immunförsvar som gör att vanliga förkylningar inte behöver resultera i lunginflammationer och inläggningar på sjukhuset. Vilket är helt jäkla underbart och jag är sååå otroligt tacksam!

img 20191110 1641143701514036722630169

Vi kan ju kanske ha råkat köpa en helt enorm tomte också!

Men med det sagt så ska jag verkligen inte sticka under stolen med att man som mamma helt klart har en önskan om att slita sitt hår emellanåt när båda är sjuka och hemma.

Och det är ju aldrig särskilt roligt som barn att behöva vara sjuk. Men jag är ändå evigt tacksam för hur situationen ser ut med Max mående just nu. Feber eller ej liksom, om man tänker på den stora bilden så är det helt fantastiskt hur långt han har kommit med hjälp av vården och rätt behandling samt medicinering!