Hej igen allihopa!
Först vill jag åter igen tacka alla er som läst och delat mitt inlägg om min och Maxens resa med vår ansökan om assistans i kommunen som vi tillhör. Det betyder enormt mycket för mig att veta att ni bryr er så om oss och att ni vill hjälpa mig i denna hemska situation som vi är i nu med överklaganden, brist på hjälp och fortfarande ljusår från en dräglig vardag. Tack för att ni finns! (För er som missat inlägget så länkar jag det här: ”Kommunen avslår min ansökan om assistans!” )

Tyvärr meddelade stödassistenten från avlösarservicen imorse att hen blivit sjuk så det blev tyvärr inte någon träff idag för hen och Max. Men det visade sig vara lika bra då Max senare på fm helt plötsligt fick 38,5 graders feber från ingenstans igen… Så nu är jag fett nervös inför morgondagen och behandlingen som han ska få. Kommer han ens att få lov att få den? Kommer han ens att få göra sömnregistreringen? Och kommer lungundersökningen med gas på onsdag att kunna genomföras? Eller blir vi tvungna att skjuta på alltihop som med all annan skit?

Dessutom då han haft högre febertoppar idag så blir jag alltid sjukt orolig för att det ska vara nu som han blir såpass sjuk igen att vi behöver söka akut och sen inläggning igen, hela den biten.. Skrattretande nästan att han bara gick ons och fre på förskolan förra veckan, efter att ha varit hemma sjuk i över en månad, och nu är han sjuk igen!

Men enligt kommunen så är han ju ”precis som alla andra barn i samma ålder”..

I alla fall så får ni verkligen hålla alla tummar och tår för lille Maxen imorgon. Jag hoppas innerligt att han kan få sin första behandling, för det krossar verkligen mitt hjärta att han ska behöva må såhär dåligt hela tiden. ❤😔
Kram på er alla!