Som jag har bävat för detta, varje dag hela hösten och sen de började på förskolan nu efter årsskiftet igen. Varje dag har man varit orolig, varje gång man lämnat har man haft ont i magen för det är lite som att välja mellan pest och kolera. Håller jag honom hemma så ”skyddar” jag honom mot infektioner och andra smittor, men hindrar hans utveckling och möjlighet att få leka med andra barn. Lämnar jag honom på förskolan så riskerar jag varje dag att han ska bli så sjuk att han kommer behöva läggas in igen då det går så satans snabbt, men jag främjar hans utveckling, tal och det sociala samspelet som blivit lidande pga alla hans problem under hela hans snart tre år i livet.
Helt sjukt egentligen men så är det, varje dag.

Men tyvärr nu är den här, den fantastiskt hatade magsjukan.. Så denna helgen som bla skulle spenderas genom att fira min kära bror går nu åt till att fånga spyor med kräkpåsar, tvätta, skura golvet, sanera och fånga lite mera kräks med händerna när kräkpåsarna ligger för långt bort. (Kräkpåsar är btw det bästa ever när man har ett barn som vanligtvis spyr dagligen ändå, men med 2 stycken som gör det samtidigt så är de oslagbara, haha!)

Så får se om jag hinner skriva något ”vettigt” under morgondagen eller om sömnbristen samt magsjukan även får mig att gå under. Kram på er och hoppas er helg i alla fall blir bättre än det här!

#infektionskänslighet #multisjuktbarn #sjuktbarn #svårtsjuktbarn #mamma #mammablogg #mammalivet #livetpåenpinne #småbarnsförälder #småbarnsliv #småbarnsmamma #småbarnsvardag #småbarn #kräk #magsjuk