Känns nästan lite vemodigt när jag skriver detta, att det är sista gången vi kommer ses i år. Men det som känns ännu värre är att det även blir sista gången vi ses totalt då hon ska sluta nu till årsskiftet. Vilket är otroligt tråkigt, hon har hjälpt mig så oerhört mycket. Sedan oktober 2015 har hon stöttat mig, bollat tankar och funderingar, hjälpt mig stå på mig i beslut kring barnen, hjälpt till med tankar och ångest när det varit som jobbigast med Max hälsa, med Sebastians seperationsångest+extrema trots+hysteriska utbrott. Hjälpt till att dra i trådar, barnomsorgen, intyg, påbörjad beteendeutredning och en massa mer.

Nu står vi ju och väntar inför svaret på den senaste och tredje skickade remissen till habiliteringen. Dit jag verkligen hoppas att vi ska få komma så snart som möjligt, och går det vägen så kommer ju de att ta över där hon slutar.
Och blir det ett avslag igen så vet jag att hon har väldigt kompetenta kollegor och att det även finns kontakt att få direkt på BUM där även barnens båda läkare jobbar.

Så hur som så löser det sig nog, även om det ska bli väldigt tråkigt att hon slutar och att detta blir vårt allra sista samtal. Den som får henne som kontakt i framtiden kan skatta sig väldigt lycklig. ❤

Och är det någon av er där ute, ensamstående som de som lever i tvåsamhet, som känner att ni skulle behöva en utomstående att bolla lite med. Rådfråga, be om hjälp av, få stöd eller kanske bara någon som lyssnar på dig/er? Tveka inte att ta det steget!
Jag blev kopplad hit via min Bvc, vilket är en väg att gå. Man kan annars be att få kontakt via Bum (barn och ungdomsmedicinska mottagningen) eller liknande läkarkontakt.
Man kan även vända sig till sin lokala Barn och mödravårds psykologi mottagning eller be familjehuset på din ort om hjälp. ❤
Alla kan behöva lite hjälp ibland och ingen ska behöva gå igenom vissa saker själv!
Var rädda om er nu! /Kram