Detta är väl kanske egentligen en smaksak, men som mamma till en liten gosse som inte kan låta bli att pilla/slita/dra/öppna i både knapp/peg och kompresser osv som är runtom. Sköterskorna menar att barnen så småningom brukar börja strunta i att den finns där, men Max verkar vara undantaget från regeln än så länge!
Jag kan i alla fall starkt rekommendera omlottbodys då de är så lätta att öppna var man än är samt att de täcker pegen riktigt bra! Tyvärr har jag haft svårt att hitta omlotter i större storlekar nu när Max gått över till stl 80, men många som syr själva brukar kunna anpassa mönstret efter den stl barnet har. Hemsytt har ju även en helt underbar kvalitet!
Men det finns även vissa märken som gör större stl, ni får gärna tipsa mig om dem ni vet då min tanke är att göra ett eget inlägg om det och länka till dessa.

Är ni intresserade av fler tips och trix som detta inlägget? Eller kanske tips på bra produkter överlag som vi har användning av i vår vardag?

Tyckte själv det var roligt att göra ett lite mer annorlunda inlägg, även om fokuset fortfarande ligger på att få vår vardag att fungera som bäst så kändes det som att detta gav kanske lite inspiration också, eller vad säger ni? Kommentera gärna och tala om vad ni tycker!