Kontakta mig

Kontakt – Frågor – Mina tjänster

Vill du komma i kontakt med mig angående frågor om min blogg, mitt blogginnehåll, om mina tjänster, om du vill tipsa mig om något eller liknande så är det bara att fylla i formuläret nedan som privatperson så svarar jag dig så snart jag kan. Jag uppskattar all feedback jag kan få och värdesätter din åsikt som läsare högt!


Kontakt – Samarbeten – PR – Sponsring

Jag tar gärna emot pr utskick men kommer bara lyfta fram produkter som intresserar mig och som jag kan stå bakom, jag kommer inte heller ha möjlighet att publicera produkter som ej är av relevans för mig eller mina läsare, jag kan alltså inte garantera att just er produkt kommer få synas på bloggen. Kontakta mig med hjälp av formuläret nedan och ange vilket företag, uppdrag, förslag eller liknande det gäller så att jag kan svara på era frågor eller återkomma med postadress osv så snart jag kan.
Snälla respektera att jag tar betalt för det jobbet jag gör och alla samarbeten/sponsring/adlinks mm kommer skrivas ut i respektive inlägg. Dvs jag följer alltså den svenska marknadsföringslagen.

PrivatpersonFöretag