Om mig

Välkommen till min blogg Nalima.se!

Detta är min blogg om livet som ensamstående mamma, men även en hel del om sonens sjukdom och hur det är att vara mamma till ett multisjukt barn. Jag skriver om min vardag, mina tankar, den nakna sanningen om livet, men även en del skönhet mm. Allt jag skriver om är mina egna ord/åsikter och är bara mina, jag skulle aldrig skriva något som jag i slutändan inte skulle stå för. Det är mina ord, mina åsikter punkt.

Jag har tidigare bloggat under många år varav de senaste nästan 2 åren på nouw.com, totalt har jag bloggat regelbundet sen 2014 och innan det mer sporadiskt.
Då jag alltid älskat att skriva så har jag sen barnsben skrivit dagbok, noveller och liknande. Detta har gjort att jag även fått utlopp för min kreativa sida, då det är något som jag måste få göra för att må bra i själen. När tid och tillfälle ges så älskar jag även att måla, där mitt favorit medium är akryl.

Om oss – familjen – gården

Jag är mamma till två helt fantastiska barn födda 2012 och 2014, som bor med mig på heltid. Min yngsta son är född med en avancerad sjukdomsproblematik som tar upp väldigt mycket av min tid dygnet runt och min äldsta son är mjölkproteinallergiker samt har misstänkt barn IBS.
Vi bor på en egen liten gård på landet utanför Göteborg med våra djur, för det är på landet som jag mår bäst. Jag är verkligen inte en lägenhetsmänniska utan behöver närheten till naturen och stillheten för att må bra.

Hästar har varit en del av mitt liv sen jag var 6 ½ år gammal och jag har stora drömmar om min gård, om min framtid och är inte rädd för att satsa 100% för att nå mina mål. Så ni kommer även få följa resan mot mina mål i denna bloggen och vem vet kanske får ni även se hur gården utvecklas?


Kontakt – Samarbeten – PR – Sponsring

För kontakt/samarbeten maila till: kontaktmalin@hotmail.com

Jag tar gärna emot pr utskick men kommer bara lyfta fram produkter som intresserar mig och som jag kan stå bakom, jag kommer inte heller ha möjlighet att publicera produkter som ej är av relevans för mig eller mina läsare, jag kan alltså inte garantera att just er produkt kommer få synas på bloggen. Kontakta mig på mailen ovan för postadress!
Snälla respektera att jag tar betalt för det jobbet jag gör och alla samarbeten/sponsring/adlinks mm kommer skrivas ut i respektive inlägg. Dvs jag följer alltså den svenska marknadsföringslagen.


Mina andra sociala medier:


Alla bilder och texter på nalima.se lyder under under upphovsrättslagen. Detta innebär att de inte får lånas eller användas utan skriftlig tillåtelse.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.