Äntligen kommer här en uppdatering i rörligt format från oss! Jag har verkligen saknat att få redigera och lära mig mer om detta, så det är verkligen super kul att äntligen få till en vlogg igen.

Kanske inte är den allra bästa ni har sett och kanske inte heller en av de mest äventyrliga dagarna i våra liv, MEN jag hade KUL när jag satt och redigerade. Och det är vad JAG vill göra för mig själv i år, saker som faktiskt JAG tycker är roliga! Och framför allt VÅGA, något som jag har lovat både mig själv och fina Johanna på Enklaknep.se !

Så jag bjuder på de dåliga vinklarna, att jag hakar upp mig, att jag är obekväm framför kameran osv. Detta är något som skall vara KUL och givande! Kanske får det någon annan att le? Vad vet jag!

Imorgon står en resa till sthlm på agendan igen om lillkillen inte blir sämre. Vem vet, gillar ni detta med videos så kanske jag tom vågar filma mer. Skulle ni vilja se det i så fall?

Tar även emot grymma tips på trådlöst internet, då internet i jacket här på landet är totalt värdelöst att ladda upp videos i. (vi har inte bredband här ute ännu tyvärr..)

 

Och sitter ni inne på några grymma förslag på videoidéer så kommentera gärna nedan vad ni skulle vilja se! Alla tips är mer än välkomna! Kram på er