Ja vad säger man, denna dagen började väl nästan lika kasst som förra slutade. Min älskade lilla skruttunge vaknade med febrig panna och rosiga små kinder.
Sen började han förmiddagen med att kaskadspy ner hela min soffa, mina filtar, mig och sig själv.. 😷🔫

Det vill säga att imorgon lär det knappast bli någon form av vistelse på förskolan för honom, jag hoppas bara innerligt att han kommer kunna genomföra sömnregistreringen som är planerad att göras imorgon natt.
Bara det är något jag bävar över, men att behöva göra det när han har feber lär inte bli en hit direkt.

Men en sak är positiv i alla fall och något som gör mig jävligt happy! Kolla på jämförelsen av på de här bilderna nedan 😍 den ena är tagen med min gamla telefon och den andra är tagen med min nya braiga lur! På samma plats och allt 👌 Är så jävla nöjd så det är galet!

Nä nu ska jag försöka samla ihop mig och barnen här hemma och fixa iordning lite middag. Sen blir det mysa lite innan det är dags att krypa till sängs.
Lär behöva ringa till lungmottagningen imorgon och fråga vad tusan gör vi nu? Kommer han ens att få göra sömnregistreringen kom jag på nu? 😱 Aja blir att ringa barnsjukhuset imorgon och jaga folk..
Kram på er! ❤