Nalima Media

Mindre Webbyrå i Ale kommun • Webbdesigner & Kreatör

Digital Entreprenör som mångsysslar med webbdesign, webbadministration, sociala medier, SEO-optimiering, contentwriting, Copywriting, Grafisk Design, Logo Design, Digital konst samt egna digitala illustrationer, redigerar rörlig media för content likt videos, vloggar och reklam. Samt mycket, mycket mer!

NM

%

Av företagen i samtliga brancher har satsat mer på digitalisering 2020!

%

E-handelsköpen ökade med hela 50% i december 2020, jämfört med motsvarande månad 2019.

Företag har satsat mer på internetförsäljning under 2020.

%

av småföretagare 2020 upplever att den inhemska konkurrensen har ökat.

%

Av småföretagarna vill växa!

Källa: 2021-05-20 Tillväxtverket

Hej där fantastiska ni, här kommer några ord om mig samt mina tjänster jag erbjuder i mitt Företag.

Jag som sitter här bakom tangenterna på Nalima.se samt driver denna sidan ihop med mitt företag Nalima Media heter Malin Apel.

Här jobbar jag bla med mina egna sociala kanaler, redigerar rörlig media, skriver texter (allt från krönikor, artikel, blogginlägg, produktbeskrivningar, nyhetsbrev mm), samr bygger olika hemsidor + webbshoppar åt både företag och privatpersoner.

Ibland hjälper jag även olika företag med deras sociala kanaler och hjälper dem att nå ut till nya kunder samt öka sin omsättning, jag är även kunnig inom SEO-optimering samt marknadsföring/annonsering via tex Facebook mfl.
Sen är möjligheten att få brainstorma fram en
massa nytänkande kreativa idéer med ett genomgående ”outside the box” tema är något av min specialitet! Det finns alltid något nytt man kan hitta på som får er att sticka ut ur mängden och fånga nya kunders intresse!

Möjligheten finns även att få anpassad egenmålad digital konst till er hemsida och/eller era sociala kanaler, eller kanske ni vill ha hjälp att ta fram en grafisk profil för att stärka ert varumärke ytterligare?
Eller vad sägs som en bundle med olika mallar framtagna till just era sociala kanaler, som ni kan använda över olika plattformar likt instagram mfl. Personligt utformade efter era önskemål och för att passa just ert Varumärke?

Jag älskar även att skapa grymt content samt projekt tillsammans med härliga drivande samt fantastiska individer! Se till exempel min grymma kollega och vän Johanna på Enklaknep.se, större inspirationskälla och kunnig kvinna får man leta efter!

2021 03 29 10 45 41

Malin Apel, ägare & publicist för Nalima Media + Nalima.se

Exempel på tjänster - Nalima Media
k

Contentwriting, eller som på svenska kallad Webbskribent

Kanske behöver ert företag hjälp att ta fram olika texter, inlägg samt övrigt innehåll till er hemsida?

Då är jag definitivt rätt person för er, att skriva texter anpassade efter er speciella målgrupp och er egna nisch är något jag tycker är riktigt roligt. Särskilt då varje webbplats har sin alldeles egna unika målgrupp, ingen hemsida är exakt likadan som en annan även om de skulle tillhöra samma branch/nisch och/eller ha samma mål för sitt företagande.

Plus att relevant innehåll är extremt viktigt för att webbplatsen ska rankas högt upp i sökresultaten när kunderna söker efter tjänster eller produkter som tex ert företag erbjuder. Bra texter och innehåll ska även fånga kundernas/besökarnas intresse.
Så oavsett vad ni kan tänkas behöva för att förse just er med kvalitetsartiklar, blogginlägg, produktbeskrivningar, SEO-text och mycket mer så är jag som sagt definitivt rätt person för er.

 

Företagsidentitet "Brand Identity"

Tex en framtagen Logo för användning både digitalt samt i tryck och/eller kanske en full Grafisk profil inklusive färdiga mallar för valfri social kanal likt tex instagram/facebook/tiktok/Pinterest mfl. Framtagna och anpassade till ert företag, som ni sedan kan använda samt utgå ifrån när ni planerar content och tar fram nytt material till ert företag.
Detta så att ni ytterligare stärker ert varumärke och får en sammanhängande + estetiskt tilltalande design som binder ihop era sociala kanaler, hemsida, produkter osv med ert Företag och/eller Varumärke. Plus att ni även får en stadig grund att börja med för att synas bättre på webben.

Webbdesign

Oavsett vilken typ av hemsida som ni är på jakt efter så har jag lösningarna för just er. Blogg? Hemsida med tidsbokning? Webbshop/nätbutik? Privat sida med en medlemslösning? Vill du sälja? Skriva? Visa upp konst, fotografier? Ha en riktigt professionell presentation av ert företag?

Jag bygger varje design utefter kundernas egna önskemål och varje hemsida är personligt anpassad för att på allra bästa sätt kunna lyfta fram samt stärka ert varumärke. Jag kan även ta fram egendesignade digitala illustrationer mm för att ni ska få en så unik digital profil som möjligt.

En analys av er hemsidas hastighet, felsökning, samt granskning om vad som kan förbättras + förslag på åtgärder.

Detta kan till exempel innehålla en granskning av följande:

  • Kontrollera om er hemsida är mobilanpassad. Användarna som surfar på webben numera föredrar att använda sina mobila enheter likt smartphones och surfplattor i vardagen. Detta gör alltså att det är ytterst viktigt att er hemsida kan användas på ett bra och enkelt sätt även via dessa enheter.

     

  • Granska eran webbplats laddningstid, för lång laddningstid gör att besökaren tappar intresset och tyvärr överger er sida för att istället vända sig till en konkurrent.
  • Analysera avvisningsfrekvensen på era sidor för att se varför besökare väljer att lämna er webbplats. Kanske har ni brutna länkar, innehåll på webbplatsen som ej kan laddas/hämtas/ses av besökarna eller som helt enkelt är ”felaktigt” och ej överensstämmer med det som besökaren har sökt efter.
  • Spåra vilka sidor, inlägg, produkter, artiklar eller övrigt content som lockar till sig flest besökare och kunder. Detta ger er en stor inblick i vad besökare och kunder gillar mest av det ni publicerar/erbjuder/säljer osv.
U

SEO-optimering av er hemsida

Sökmotoroptimering kommer från engelskans Search Engine Optimization och förkortas SEO.
Detta görs för att hemsidan ska hamna så högt upp som möjligt bland sökresultaten i olika sökmotorer på webben likt tex Google, Bing eller Yahoo.
SEO är alltså ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som man använder för att få en hemsida att på ett så organiskt sätt som möjligt, i jämförelse med tex betald marknadsföring och direktreklam, ge ett mer permanent resultat tack vare att den får bäst förutsättningar att hamna så högt upp som möjligt i sökresultaten.

SEO-optimering handlar helt enkelt om att visa er webbplats från dess allra bästa sida när det gäller synligheten i sökmotorer som tex Google.

E-handel? Webbshop? Webbutik?

Kärt barn har många namn!
Är kanske nästa steg i ert företagande att ta er försäljning till webben? Att bli mer digitala och på så vis kunna nå ut till en ännu större kundkrets? Kunna sälja till kunder överallt i landet? Eller ni kanske till och med har siktet inställt på att kunna sälja internationellt?

Inga problem! Önskar ni även en färdig webbutik ihopkopplad med en säker och bra betallösning likt Klarna, Kortbetalning, Paypal, Swish, Banköverföring mfl? Kanske skulle ni vilja koppla ihop er webbutik med en Instagram shop eller kanske direktförsäljning via er Facebooks Företagssida? Allt såklart synkat och klart med er E-handel.

Möjligheterna är oändliga!

Nytänkande idéer och "Outside the Box" lösningar för att öka ert företags digitala synlighet samt möjlighet att nå ut till nya kunder.

sKanske genom att öka ert företags närvaro och engagemang i sociala medier? Kanske behöver ni någon att bolla med för att ta fram förslag på hur ni kan öka er försäljning via er webbutik. Vilka olika möjligheter har just ni i er branch? Vilka vägar har ni provat? Hur kan man med enkla medel förbättra era resultat?

Hur ska man komma på idéer för att få till ett innehåll som lockar kunderna till er och sedan även fångar deras intresse såpas att de hellre väljer att spendera sina pengar hos just er.

Ingenting är omöjligt! 

Webbadministration

Har ni en hemsida redan? Men ingen som har uppdaterat den på en halv evighet? Eller vill ni fortsätta att ha min kontinuerliga hjälp efter att ni köpt en hemsida från mig?
Inga problem! Här finns det en massa olika väl anpassningsbara lösningar som passar just er! 

Redigiering av rörlig media

Kanske behöver ni hjälp att klippa ihop en video till kanske youtube eller tiktok? Behöver ni någon som kan redigera ihop ett rörligt inlägg för instagram? Eller kanske bara vill lägga till texter, rubriker osv.
Rörlig media är den typen av inlägg och content som ger bäst engagemang just nu! 

Referenser

Konkurrensen på webben ökar för varje dag.

så utan en väl utformad, funktionell, informativ samt estetiskt tilltalande digital profil är det väldigt svårt att som företagare både fånga samt bibehålla kundernas intresse. En oproffisionell eller enbart enkel hemsida får tyvärr oftare kunderna att vända sig till en annan företagare med samma utbud som ert, men som har en mer aktuell samt väl utformad hemsida där de snabbt kan finna all den informationen som de söker.

Den digitala närvaron för företag oavsett storlek är idag i princip lika med en livsnödighet. Idag vänder sig alla till internet för att hitta tjänster, varor, lösningar, utbildningar, kurser och tex konst.
Dvs går det inte att söka rätt på dig/ditt företag, där du/ni kan hittas på den vida webben med enkla snabba medel. Så är resultatet tyvärr inte gynnsam för er, detta då konkurrensen på webben ökar mer och mer för varje dag som går.

Så utan en digital närvaro i form av en Hemsida eller tex en Webbshop. Samt en övrig närvaro på sociala medier i vårt samhälle idag, som ständigt blir mer och mer digitaliserat.
Så är era möjligheter att lyckas etablera er på marknaden 2021 som företagare (oavsett branch) tyvärr väldigt små och enormt begränsade-

Se bara på hur mycket vi har fått anpassa oss här under 2020-2021 när alla har fått jobba hemifrån som kan? Och tänk på de stackars företag som fått stänga igen sina verksamheter, då de fysiska interaktionerna har fått minska till nästan noll pga pandemin.

I vårt allt mer digitaliserade samhälle och vardag, så går ni som företagare, utan digital närvaro, miste om en enorm möjligheten att öka både företagets kundkrets samt inkomster även i tider som varit så hårda som de varit här 2020-2021.

Så vänta nu inte ännu längre på att hoppa på det digitala tåget! Vi är snart redan halvvägs genom 2021 och det är verkligen dags att lägga in nästa växel nu!
Utan passa på att skicka iväg ett mail till mig på en gång, så sätter vi igång och hittar en lösning som passar för just ert företag. Samt är helt anpassad samt personligt framtagen för just er verksamhet, nisch och dessutom helt utefter hur era förutsättningar ser ut idag.
Hoppas att vi hörs inom kort!

Klicka gärna här för att skriva ett mail till mig på en gång!

 

källor:
https://dhandel.se/e-barometern/
https://www.svenskhandel.se/globalassets/dokument/aktuellt-och-opinion/rapporter-och-foldrar/e-handelsrapporter/laget-i-handeln-2020.pdf
https://media.dhandel.se/wl/?id=x8VMpPpkiZRvhD0a75bKwplEPMsAl3gp
https://media.dhandel.se/wl/?id=pi05e2PCXTfCtIbgrDEf5Zr83ydDYgA3 

 

Hur många dagar behöver ni nu 2022 för att etablera ert företag på webben?

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

black 21