Idag är jag lite mindre svullen än igår, men damn vilken förvandling det blev! Helt sjukt! Men jag är så nöjd och otroligt taggad över när svullnaden ger med sig helt haha. För just på efterbilderna så är jag galet svullen!

Och jag lovar att visa slutresultatet när svullnaden gått ner 😅 Och nej detta inlägg är inte sponsrat utan jag är bara så galet nöjd och förtjust i denna salong med dessa goa underbart talangfulla tjejer så jag kan liksom inte låta bli att dela med mig även till er! ❤👌 Tjejerna hittar ni nedan genom att klicka på länkarna om ni vill kika in fler bilder, se vart salongen ligger osv.

Fillers tips
Och funderar du på att göra någonting överhuvudtaget på en skönhetssalong så se till att de har försäkring som täcker ifall du får en allergisk reaktion osv. Kolla även upp så att de som utför behandlingarna är utbildade via en godkänd utbildning! Ska du göra fillers kolla upp så att hen använder sig av godkända märken, att personen är sjuksköterska/läkare/tandläkare eller hudterapeut med en läkare i ryggen! Det finns nämligen regler på det pga alla oseriösa som blommade upp på marknaden ju mer populärt fillers blev.

Kosmetisk tatuering/microblading
Sen ska du göra en kosmetisk tatuering så kolla även där, är hen utbildad? Medlem i seyf? Kolla upp arbetet hen gjort, se gärna att hen har MÅNGA bilder med ett resultat som tilltalar dig. Det ultimata är de som även filmar emellanåt så man kan se hur resultatet ser ut nästan *irl*, samt att en film är lite svårare att som oseriös sno av någon annan utövare för att lura till sig kunder osv. Och inom just microblading var NOGA med att där finns ett diplom! Var även noga med färgerna hen använder när hen tatuerar, de ska finnas en innehållsförteckning så att du som allergisk kan få se dem. Det ska även vara en steril miljö där utövaren är noga med renlighet, alla som utövar bla microblading MÅSTE ha ett godkännande av kommunen för att få utöva sin verksamhet dessutom då det räknas som en ”stickande verksamhet”. Be gärna om att få se det intyget om du känner dig osäker, en salong som är godkänd på alla dessa punkter brukar mer än gärna vara noga med att kunderna lätt ska kunna kolla in dessa! Ofta sitter det även uppsatt på väggarna, allt från diplom till andra tillstånd osv.
En riktigt duktig utövare har ofta många bokningar, vilket kan göra att där är en viss väntetid också men det ser nog jag bara som något positivt. Hen är ju då uppenbart omtyckt och duktig annars hade hen ju aldrig haft den typen av kundkrets. 😉

Allmäna tips
Hoppas att ni blev lite klokare nu och tänk igenom ditt val noga ❤ Boka inte din tid förrän du är helt hundra på att den du bokar hos är grymt bra!
Boka INTE bara för att någon är billigare, även om priset lockar så tänk på tipsen ovan! Bra produkter, salongshyra, kundförsäkring, en bra och riktig utbildning mm kostar pengar, dvs hen har omkostnader. Är då hens pris rimligt om du jämför med andra utövare?
Självklart har nyutbildade ibland kampanjer i början av sin karriär där hen lägger sig lite lägre i pris för att få ihop en bra kundkrets. Men någon som är flera tusen billigare än alla andra på marknaden hade i alla fall fått mig att dra öronen åt mig 😅

Ida’s BeautyBeautyflow

#blogg #blogger #nouw #nouw30daychallenge #skönhetsblogg #skönhet #fillers #läppar #microblading #tatuering #salong #mamma #mammalivet #mammablogg #mammablogger #toppbloggare