Hej fina ni,
här kommer en liten uppdatering angående gårdagens heldag på barnsjukhuset igen. Min älskade lilla superhjälte imponerade åter igen genom att inte klaga en enda gång under alla timmarna som han låg där i sängen uppkopplad på droppet.
Inte heller försökte han dra i något slangfäste eller liknande, gav sin favorit sköterska en bamsekram och låg nöjt med min telefon i knät och kollade på barnkanalenappen. ❤

Dock så slog tröttheten till enormt på honom även denna gång, vilket givetvis inte är särskilt konstigt med tanke på att kroppen får massa nya celler som den helt plötsligt ska lära sig att ta hand om och placera ut där kroppen behöver dem. Samt det tär både på mamman och barnet att behöva vistas så många timmar fängslade till en tråkig säng (Samt stenhård stol) att man efter det är så trött i både kropp och knopp.

Att lyckas hålla humöret uppe i så många timmar utan att kunna leka är inte lätt det heller. Men tapper som han är så klarade han det ändå ❤ och man är inte alltid på topp, speciellt inte om man är fängslad till en super tråkig sjukhussäng.

Ett enormt tack vill jag dock skicka till en speciell familj som ställt upp för mig och pojkarna under denna dagen. Tack från djupet av mitt hjärta!

Hela dagen idag kommer gå åt till att vila upp batterierna och samla krafterna igen. Båda bustrollen blir hemma för att kunna komma ikapp sig och för att mamman helt enkelt inte orkar flänga runt idag.

Och som om det inte vore nog med det så regnar det idag, alltså kontrasterna från i helgen är ju galna haha. Från att ha varit super varmt med strålande sol till nu 16 grader och regn.
Men, men det positiva är ju att vår egen brunn blir fylld och det gröna kommer explodera utomhus.

Kanske lökarna vi planterat tidigare i år får lite skjuts att växa upp nu? Vem vet?
Men visst hade det varit fantastiskt om alla blommorna kom igång nu, det var typ det enda som saknades i helgen för att det skulle kännas som en riktig sommar.

Nä resten av denna dagen kommer gå i vilans och lugnets tecken (hoppas jag i alla fall, de kan väl inte orka bråka så mycket idag eller hur? Haha, jag hoppas inte det i alla fall).

Ha en awesome dag fina ni och ta hand om er ❤
ILYSM