Idag var jag som sagt och blev bortskämd på salong Ida’s Beauty i Trollhättan hos Emmi på Beautyflow som håller till i den salongen. Som vanligt blev resultatet helt över mina förväntningar och jag känner mig återigen som en helt ny människa! Hon är helt magisk den där Emmi och är enormt talangfull samt även utbildad sjuksköterska vilket även känns enormt tryggt.

Sen hann jag väl knappt komma hem igen innan det var dags att göra sig iordning för att hämta hem bustrollen från förskolan. Max hade idag ätit hela 3 prickigkorv bitar till frukost och lika många till lunch ❤ Min duktiga kille!

Dock så fick jag idag även ett samtal från Max specialistläkare på lungmottagningen, vi var ju där i måndags och tog en massa prover, hela fem rör tog de från min prins som skötte sig galant hela tiden även om det var jobbigt och inte kul någonstans.
I alla fall så hade en del av provresultaten kommit idag och det är nu även konstaterat att han lider av immunbrist. 😔 Läkaren kunde inte heller utesluta att detta är pga något annat syndrom/diagnos så nu blir vi skickade vidare till en till mottagning som ska ta vidare prover och utreda honom ytterligare. Förhoppningsvis kan man behandla immunbristen, men vi får se. Det är för tidigt att säga något ännu. Men antagligen förklara det delvis varför han blir så sjuk hela tiden, all feber som kommer från ingenstans och hans pendlande allmäntillstånd. Så nu börjar ytterligare en resa med utredningar och grejer..

Försäkringskassan ringde inte idag, så vi får se om de hör av sig imorgon. Handläggaren hoppades ju på att kunna lämna besked denna veckan, så vi får väl se.
Hela mitt inre hoppas så innerligt att de beslutar att han tillhör personkretsen så de kan gå vidare med ansökan. Hela vårt liv, överlevnad typ, hänger på att vi får hjälp. Annars vet jag inte hur vi ska lyckas få ihop vardagen.