Ja vart ska man börja egentligen, jag har varit så fruktansvärt slutkörd de senaste dagarna, speciellt mentalt, så all min energi har jag försökt att lägga bara på barnen och på att de ska få ha så roliga dagar som möjligt. (trots tråkig mamma) Då värmen varit här nästan varje dag så har det känts viktigast just nu eftersom vi har kunnat vara ute sååå mycket mer.

Har ni kunnat njuta något av det fina vädret? Jag har trots att jag verkligen försökt, dåligt samvete för att vi inte har varit ute mer än vi har varit. Jag har så svårt att hinna med allt annat som måste göras dagligen när jag alltid är själv med trollen, jag beundrar alla er som är helt ansamstående och som hinner med allt från tvätt/städ/vika tvätt/diska/Hänga tvätt/fixa trädgården/klippa gräset/handla/hämta mediciner/laga mat/betala räkningar/vattna blommorna/planera scheman med avlösare/kriga med myndigheter/svara på viktiga mail/telefonmöten och inbokade viktiga telefonsamtal osv osv. Haha, nu fattar jag ju såklart att alla ensamstående inte har allt detta som jag har men ändå, vet inte varför jag jämför mig med andra överhuvudtaget då allas livssituation ser olika ut. Men min hjärna vill inte alltid lyssna på mig och ger mig skuldkänslor även om jag egentligen borde lyssna på mitt hjärta som säger attt jag gör så gott jag kan och att man kan inte trolla.

Lite ot kanske då detta skulle vara en ”life update” från början men lite ordbajseri har väl ingen dött av vad jag vet?

I alla fall just nu så har jag/vi hunnit med västbus-möte/sip-möte, läkarbesök, mysiga lekdagar, lärt känna nya underbara människor, blivit besvikna på andra, blivit utsatta för att myndigheter försöker blåsa/lura oss (läs försöker rädda sitt eget skinn) och en massa annat. Tänkte skriva några separata inlägg om bla västbus-mötet/sip-mötet, lekdagar mm så de kommer komma upp så snart jag får möjlighet att skriva i lugn och ro igen. Vilket inte är en direkt självklarhet i det här hushållet vilket ni kankse har fattat vid det här laget!

ILSM ❤

18721994 986399341494507 2220277949188276224 n