Känsliga läsare varnas!

Något jag vill tala om för er alla är att det är INTE en höjdare att försöka fånga kaskadspyor i ett mörkt rum med en spypåse i sängen när man är helt nyvaken efter en natt med i princip obefintlig sömn.. Fy fan asså, känner fortfarande den där ersättningsspyalukten i näsan trots att jag skrubbat både mig och Max samt sanerat hela sängen.

Hela natt matdroppet flög ur kan man säga, ett matdropp som bara matar honom med 30 ml i timmen.. I mer än en vecka nu så har han spytt minst 1 till 2 gånger om dagen.. Sen hjälpte ju inte dängan av magsjuka som han fick till direkt, utan sådant brukar göra honom mer lättkräkt än “vanligt”.. Usch jag tycker så synd om honom.. Känner mig så satans maktlös och det enda jag kan göra är att fortsätta ge illamående dämpande, börja om med vätskeersättning igen och försöka tvinga honom att ta det lite lugnt så att han inte leker för våldsamt eller slår sig mm.
Det gör så ont i mammahjärtat att behöva begränsa honom hela tiden och inte få låta honom vara som ” barn” är..

Jag börjar även bli orolig för att hans ska råka bli uttorkad, vilket har hänt mer än en gång förut. Och när det väl börja gå utför så går det jäkligt snabbt 😔❤
Fick i alla fall pratat med hans sköterska på mag, tarm och levermottagningen en snabbis och tyvärr så är det bara att fortsätta som jag gör. Det finns inget mer att göra tyvärr.. Utan vi får helt enkelt hoppas på att det händer något så snabbt som möjligt.. För detta kan ju inte fortsätta såhär, det kommer ju inte vara något barn kvar snart om han ska fortsätta spy i den här takten.

Önskar att jag kunde trolla bort eller i alla fall kunna ta över hans problematik så att han slapp..
Nä nu ska jag samla ihop kräktvätt och försöka bädda rent sängen igen utan att Maxen hittar på något bus som resulterar i att han spyr igen.

#livetmedbarn #viföräldrar #mammaliv #mamma #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mammabloggare #föräldraskap #föräldrablogg #småbarnsförälder #speciellabehov #barn #småbarnsliv #småbarnsvardag #svårtsjuktbarn #sjukdom #sjuk #blogg #bloggare #småbarnsblogg #ensamstaende #vaknavården #matdropp #knapp #feedingtube #tubie #räddalss #lss #assistansansökan

3 thoughts on “Känsliga läsare varnas!

 1. Hej på er ?
  Fy vad jobbigt ni har det, kämpa på!!!
  Jag vet att det tar mycket på kraft o ork för er alla!
  Illamående dämpande medicin skrev du, vad är det för något ni använder? Tänkte på sonen här, vi kämpar på med alla utredningar. Kanske det vore ngt för vår F?
  Hälsa o krama killarna från mig ?
  Kram Marie

 2. Gud jag är inte långt ifrån tårar när jag läser din blogg. Hur du kämpar för dina barn och för att det ska gå runt. Dina barn har en superhjältinna till mamma! Jag är sjuksköterska och brinner för att hjälpa människor i nöd. OM du bara visste hur mkt jag önskar att jag hade massa massa massa pengar på kontot, då skulle jag säga upp mig från jobbet och Hjälpa dig att vårda din son! Jag tycker så synd om dig att du blir lidande mitt i allt detta, men vad gör man? Sveriges välfärd är i bott, men jag hoppas innerligt att du/pojken får den hjälp ni har RÄTT till. STOR KRAM !!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *