Idag har vi varit hemma hos min mamma och firat både Maxen som blev tre år förra söndagen samt min lillebror som fyllde tjugofem här i slutet av januari ❤

Pojkarna stod som ni ser på bilderna för underhållningen och jag fick lånat farsans kamera en sväng. Man blev ju inte mindre sugen på en kompaktkamera nu direkt! Haha, attans vad jag vill ha en sån där med mig och kunna fånga alla goa ögonblick på vägen. Samt även få möjlighet att dela med mig av dem här med er!

Givetvis så hörde ju försäkringskassan inte av sig i fredags som de sa utan förhoppningsvis kanske jag får svar i veckan i alla fall vad som händer med min ansökan för Max. All denna konstanta ovisshet gör mig galen, det sliter något enormt på psyket kan jag säga. Jag förstår dem som verkligen inte orkar överklaga och tjafsa vidare. Vem vet, kanske är det en del av deras sätt att jobba? Psyka ut oss som ansöker om hjälp i hopp om att vi till slut inte orkar mer?

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg och att ni förhoppningsvis har fått sovit liiiite mer än mig i alla fall.

#mammablogger #mamma #mammablogg #topblogger #toppbloggare #nouw30daychallenge #nouw #kalas #barn #småbarnsliv #blogg