Nu sitter vi här och myser samt väntar på att julkalendern ska börja på barnkanalen.
Mina två nybadade pojkar och jag ❤

Att hinna med att få upp lite julpynt innan själva julafton redan är här, är väl ett projekt som jag försöker hinna klart med så snart som möjligt. Dock är det inte så fasligt lätt med lilla herrn-jag-är-överallt-hela-tiden och stora herrn-jag-är-på-tvären-och-gör-allt-i-min-makt-för-att-driva-min-mamma-till-galenskap. Men man får la vara glad för det lilla att Max hållt sig frisk sen senaste luftvägsinfektionen och att vinterkräksjukan ännu inte hittat hit. *peppar peppar ta i trä*

Men lite mys har jag lyckats få upp, några stjärnor och några ljusslingor mm. Tänkte visa er mina favoriter än så länge i år!

Den ena är en av två underbara ljusstakar i retrostuk som jag fyndade på ellos.se tidigare i år. Och den andra är en fantastisk liten julby i vit papp+ledljus som jag även den fyndade i början av detta året på Ikea, dvs den är från förra årets julkollektion så vet ej om den finns kvar i år. Men visst är den fantastisk? 😍
Så tillsammans med den tända brasan så sprider sig lite julkänsla i vårt lilla hus ute på landet.

Hoppas att ni har haft en trevlig andra advent allihopa!