För din kännedom så innehåller detta inlägg addlinks.

Åh jag blir så himla trött! Värsta bagatellen egentligen, då det absolut finns tusen viktigare ting här i världen som är allvarligare.

Men för att komma till saken så har vi ett badrum från typ 70-talet som tillsammans med vårt gamla kök, är som hämtade från mina värsta madrömmar. Med bajsbrun våtrumsmatta och sjukt dåligt målade väggar där den gamla snor/senapsgula tapeten lyser igenom på sina ställen..

I alla fall, i detta horribla badrum så har vi då en ihoptryckt ful och vedervärdig duschkabin.. Varje dörr är skev, den läcker och ser ut som sju svåra år.
Saken är den att jag konstant har bitit mig i tungan och tyckt att ”vi överlever nog ett tag till”, ”Det är ingen fara”, ”Man måste inte ha ett badkar”, ”Det är bättre att ta allt i ett sen när jag väl kan renovera ordentligt istället för att slösa en massa pengar nu” osv..

För verkligheten är ju som den är, jag har ingen möjlighet att blåsa ut ett helt badrum och göra om det här och nu. Drömmen är ju OM möjlighet, ekonomi samt tid finnes att kanske göra detta nästa år eller liknande. Men jag är även fullt medveten om att det kanske kommer att bli så utan att det snarare är 2 år bort. (hur jag överhuvudtaget ska kunna överleva så länge utan att få ett komplett psykbryt är en helt annan fråga)

Men droppen som fick bägaren att rinna över just denna gång var när hela golvet helt plötsligt svämmades över och sen när lillkillen skulle duscha så rasar det satans duschmunstycket ner. Skrämmer nästan ihjäl honom och dessutom går det i tusen bitar… Jag kan inte ens skriva ner de orden som jag tänkte då, jag hade så stor lust att gå ut i ladan och hämta en rejäl kofot eller slägga och bara gå bananas på den satans duschkabinen…

Sååå, nu sitter jag här och fönstershoppar samt letar efter badkar, trots att jag inte får in ett större badkar än ett som är max 125 cm långt idag.. Och med kabinen kvar får vi inte heller plats med en badbalja, varken i eller utanför kabin… Vi har alltså ett fruktansvärt litet badrum!

Så vad ska man göra? Slösa massa pengar på ett litet badkar men kunna njuta resten av tiden tills vi gör om? Eller stå ut? Byta ut kabinen mot en modell större men ändå inte kunna ha ett badkar? Vad jag än gör med det där badrummet just nu så känns det som att jag sminkar en gris och slänger pengar i sjön, haha. Hjälp mig snälla i mitt snoriga, pmsiga bryt här hemma nu! Hur som behöver jag köpa nytt duschmunstycke och hållare för detta går inte längre, den är ju för tusan livsfarlig! 

1ceb80e8 9d3c 4a47 861a 2174554eff24Badkar Gustavsberg 1300 | Badkar Gustavsberg Duo 1603 | Badkar Gustavsberg Kombi 1574 | Badkar med tassar Gustavsberg Duo 1580 | Badleksak, Badkar | Champagnehink Badkar – Svart | Ifö Caribia BK16-1 Badkar vit, 180 l |