Ja men visst är det väl helt underbart att bli väckt klockan sex på morgonen en lördag efter en ren bajsvecka  av en fyraåring som till varje pris vill dammsuga och vägrar sova mer. ”Det är ju faktiskt morgon nu mamma!!”
Haha, jadu vad säger man då? Det var helt enkelt bara att kliva upp ignorera huvudvärken och svepa en redbull av bara farten för att sedan utrusta respektive busunge med hörselkåpor och sedan övervaka så att inget krig utbröt mellan två väldigt arbetstaggade barn som allra helst ville dammsuga båda två och gärna samtidigt! 😅

Max verkar ha sovit rätt bra inatt även om han snurrat en del och så. Hans lilla kropp var nog helt slut efter denna veckan, tror att det tagit mer på honom att vara på förskolan igen än vad man trott. Sen är han ju som en jäkla svamp och suger åt sig alla möjliga bakterier och virus. Vi får helt enkelt hoppas att det inte utvecklas och blir värre ❤

Jag hade egentligen funderingar på om jag skulle försöka ta barnen med mig och åka iväg en sväng till en veteranbilsträff/marknad som sker inte alltför långt bort från där vi bor. Men med tanke på Max och hans mående samt att han nyss blivit såpass kry att han inte behöver stark antibiotika fler gånger om dagen, så blir jag nojig. Jag är så rädd att han ska smittas och bli sjuk/sjukare. Jag får ångest bara av tanken att jag skulle bära ansvaret för att han blir såpass sjuk igen pga att jag ”minsann” skulle ta med honom på det ena och det andra trots att jag nu även vet om hans infektionskänslighet samt immunbrist. 😔 Samtidigt så vet jag hur mycket han hade älskat att vara där.. Men jag kanske ska avvakta lite tills dess att han börjat få behandlingar och man vet lite mer vad det rör sig om för sjukdom/diagnos osv..
Usch för denna ständiga ovisshet.

Aja, jag hoppas att er morgon började lite lugnare än min och att ni alla får en super mysig samt solig lördag! Njut och ta hand om er, Kramar!