Dagen började med att förskolan ringde och varnade om utbrott av magsjuka på Maxens avdelning, så med tanke på hans infektionskänslighet samt att han blir så fruktansvärt dålig med risk för inläggning på sjukhus, så bestämde vi att han skulle vara hemma med mamma.
Så jag och pojkarna bus körde en mysig frukost hemma innan vi planerade att åka till Sebastians förskola (där det som tur är ännu inte har brutit ut).

Men så långt hann vi inte förrän snickaren kom för att färdigställa runt det nyinsatta fönstret på ovanvåningen och på något vänster lyckades backa rakt ner i vårt dike som går längsmed infarten från gårdsplanen. Detta dock till barnens stora glädje då mamman fick förvandlas till superhjälte och dra upp honom med hjälp av räcersaaben med två helt facinerade barn i baksätet, haha.

Så lite lagom lerig och lite senare än planerat fick i alla fall Sebastian leka av sig på förskolan och pyssla lite julpyssel. Jag och Maxen njöt av att kolla på samma film tre gånger och tog oss sen en vila ihop efter att snickaren lämnat huset.

Till det extra positiva hör ju dock att nu är fönstret helt klart!! ÄNTLIGEN! Så nu ska jag leta reda på spackel och börja planera hur jag vill ha rummet innan barnens rum. Det kommer bli kanon när det är helt färdigt och ungarna kommer få mer lekyta samt där blir även plats för en extra säng plus mer möjlighet för förvaring av Maxens alla saker samt barnens kläder mm. Kanske kan det även användas av en eventuell kommande assistent också vem vet? Drömmen är ju det i alla fall ✊❤

Idag fick dock båda trollen gå tillbaka till förskolan och jag ska äntligen få mitt återbesök på Ida’s Beauty i Trollhättan, vilket jag längtat ihjäl mig efter!
Så troligtvis blir det en liten bildbomb i em efter att jag har hämtat lilleman tidigare då där inte finns någon utbildad personal eller resurs efter kl 14 idag pga all sjukdom som går just nu.

Kram på er!