Grattis Max 2 år!

Min fina lilla krigare, min stora fina kille. Min älskade underbara busunge! Världens tuffaste envisaste och världens mest bestämda lilla trollonge. Min alldeles fantastiska älskade son! ❤

Igår den 5/2 blev du hela 2 år gammal, vilken resa det har varit. Alla utmaningar vi stått inför, alla jobbiga stunder vi kämpat oss igenom. All sjukdom, alla läkarbesök, alla utredningar..

Att få se dig utvecklas från att knappt få i dig mat alls, till att lära dig gå, höra dina första ord och höra dig lära dig nya ord varje dag. Att få se hur enormt mycket du utvecklades från det att du äntligen fick rör i öronen och då äntligen kunde höra 1 och 1/2 år gammal.
Att idag se dig skina av lycka med ett leende  från öra till öra nu när du äntligen får vara på dagis och leka med andra barn i din ålder.

Att få lov att vara din och din storebrors mamma är det allra bästa i hela världen! Jag är så oerhört tacksam för att jag får vara eran mamma och jag kommer alltid finnas vid er sida!

4 thoughts on “Grattis Max 2 år!

  1. Haha, hör dig! Vätskan älskar mig också, så måste verkligen kämpa med tyngden så jag kan röra mig igen och få igång cirkulationen. Men är svårt när man jobbar långa stående dagar och bara vill hem och sova. Men som tur är är det snart över ?

    Yes, har beställt lite från Ali express som är påväg, funderar helt ärligt på att dra igång en webbshop med lite mer schyssta kläder. Lite skinnbyxor, enkla men ändå fina kläder och mer helsvart, hehe. Och samtidigt försöka hålla nere priserna lite.

  2. Åh du jag kan säga att det hade jag också en tanke på att göra ? Tyvärr hade jag ej tiden då, men jag är lätt på att starta något om du behöver en kompanjon ?
    Bamsekramar till dig och fina magen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *