Puh! Vilken dag, jag är helt slut efter allt flängande fram och tillbaka. Helt ärligt så tror jag inte man fattar omfattningen av att lyckas med 1 läkarbesök i grannkommunen, lämning på förskolan i hemkommunen och sen röntgen + blodprover i andra grannkommunen på stora barnsjukhuset. Jesus säger jag bara! Tur att man lärt sig trolla med knäna, haha.

Sebastians läkarbesök gick i alla fall väldigt bra kändes det som och vi kom fram till att avvakta ett tag till då han både går upp i vikt samt växer på längden, något han inte gjort alls förrän vi slutade med mjölkprotein samt blev ännu bättre efter att skonkosten sattes in. Han vägde nästan hela 16 kg och var idag prick en meter lång ❤ min stora fina unge!
Hans problematik har ju dock hängt ihop med enorm trötthet samt gasig mage + jobbiga toalettbesök. Men eftersom han nu växer så bra så tyckte läkaren att vi skulle avvakta lite mer men självklart höra av oss om han inte blev piggare eller ifall det blev ännu värre.
Hans teori är att tarmen nu äntligen har läkt ordentligt och då gör kroppen allt den kan för att suga i sig så mycket energi som möjligt samt ta igen det den har missat sen innan. Vilket logiskt förklarat betyder att han hamnar på ett underskott av energi då all energi går åt till att växa. Så nu håller vi tummarna för att det stämmer bara!

Maxen skötte sig som vanligt väldigt bra i samband med röntgen och provtagningen. Han protesterade lite men fann sig snabbt i situationen, han är ju så van och härdad min lilla krigare ❤
Dock så lär vi inte få svar förrän imorgon någon gång angående hur bilderna samt provsvaren såg ut. Likaså får vi vänta in morgondagen för att veta hur vi ska tackla detta, om det är en lunginflammation, om det är en luftvägsinfektion? Om han behöver ny antibiotika? om han behöver höja redan insatt profylax antibiotikan? Eller något liknande.

Max avslutade kvällen med att slå upp ett sår på läppen pga trötthet = sämre balans = ramlar mer och lättare.
Och Sebbe stackaren somnade som en stock vid matbordet när jag plockade undan. ❤
Själv hade jag nog lyckats somna stående om jag bara försökte hela dagen haha. Ibland får man bara skratta lite åt eländet!