Här kommer en liten bildbomb med halvkassa småmörka bildbevis på nya möbleringen jag lyckades knåpa ihop igår trots bustrollen springandes runt benen hela tiden, haha.
Det är mindre lätt vissa gånger att vara ensamstående mamma med tusen idéer samtidigt och vilja göra så mycket mer än vad man kanske kan åstadkomma egentligen. Det är stunder som dessa (typ när man försöker flytta ett stort tungt matbord uppför två stora betongsteg) som man önskar att man var två.. Men se på fan, vi klarade det ändå! Även om min trasiga kropp är mindre glad på mig, men det är väl smällar man får ta!

För detta året ska bli ett år av lycka och välmående, jag vill må bra och trivas både med mig själv och mitt hem. Trots att jag inte har den fetaste plånboken eller den friskaste kroppen! Jag vill kunna vara jag igen, få en del av orken tillbaka. Och bara denna ”lilla” förändringen har gett mig enorm mersmak och massa energi att försöka göra ännu mer.

Även om gränsen till att göra för mycket ständigt är hårfin, fy vad det faktiskt känns att man står och svajar på gränsen till utbrändhet. Det är verkligen ingen rolig känsla vill jag lova. Men för att kunna återhämta mig och få tillbaka orken som sagt så behöver jag göra förändringar som får mig att må bättre. Och detta bland annat tror jag är ett litet steg i rätt riktning!
Nu idag är min önskan att kroppen orkar fortsätta så jag kan börja ta tag mer i Maxens rum också. Jag fick i alla fall dammsugit hela golvet igår efter målning+spackling+slipningen, så att i alla fall torka golven idag borde inte vara för övermäktigt hoppas jag! Och så fort det är klart och har torkat kan jag ÄNTLIGEN börja flytta in möblerna som är tänkt att stå där och på så vis äntligen få ännu mer ordning här hemma. Som jag har längtat efter det!