Det är fredag, vädret är helt fantastiskt, solen lyser och värmer upp hela landskapet.  Och här inne sitter jag världens sämsta mamma och är så jäkla trött att jag knappt vet vad jag pratar om. Mamman som inte orkar vara ute med barnen, hitta på en massa härliga uteaktiviteter osv. Mamman som är så tacksam till de färdiglagade portionerna med mjölkfrimat som barnens underbara mormor lagat åt Sebastian just för att underlätta för denna arma utbrända mamman de dagar som verkligen bara blir kaos och pannkaka.

Så ja, jag har ångest upp över öronen eftersom jag känner mig sämst och inte hängt ute i solen med barnen idag trots vädret. Och ja jag har ångest eftersom jag är så trött att jag verkligen inte är någon rolig mamma att leka med idag. Jag har ångest eftersom jag är urtråkig, är as kass som inte orkar laga mat från grunden idag och som planerar att käka glass i mängder tillsammans med bustrollen ikväll för att sen lägga oss innan 21 där jag kommer vara den som är allra tröttast.

Jag har journaler på över 100 sidor att kopiera och skicka in, jag har försäkringskassans beslut om assistans att scanna in och maila till min kontaktperson på assistansbolaget osv. Men det känns övermäktigt att överhuvudtaget lyckas med just nu. Blir så oerhört trött på mig själv, samtidigt som jag blir fruktansvärt stressad över att inte ha hunnit med detta nu när Max varit hemma hela denna veckan.

Men mest av allt är jag så ledsen och förkrossad över vad som hänt i Stockholm idag. Jag lider med de drabbade och önskar att jag på något himla vis skulle kunna hjälpa till eller vad som helst!
Än så länge har jag lyckats få bekräftat att de flesta vännerna jag har är i säkerhet. Men jag kommer verkligen inte kunna slappna av de närmsta dygnen innan jag med all säkerhet vet att alla är oskadda ❤
Mitt hjärta blöder för de skadade och avlidna, jag förstår verkligen inte hur man på något sätt kan göra något sånt här.
Samhället och klimatet i världen idag skrämmer mig rejält! Att mina barn ska behöva växa upp i den här världen med allt hat och all ondska som gror överallt är något jag bävar över varje dag.

#stockholm ❤😭