Jag trodde ärligt talat att jag skulle klara mig från att bli smittad. Och det hade jag faktiskt gjort också, tills nu, precis nu.. Så nu sitter jag här med ont i halsen, snuva och feber.. Dessa underbara vabbtider alltså!

Pojkarna har som sagt varit dåliga till halvdåliga nu hela veckan, men vi är inte ensamma om detta. Tydligen är det något som går så det är ett helt gäng som är dåliga just nu. Men man får väl passa på att vara tacksam för att vi bara är ”normal sjuka” och att vi är sjuka nu så vi kanske slipper sjukdom i samband med alla högtider samt jullovet som komma skall.


Bild på två små småttingar, jisses vad tiden går!

Som ni kanske kan se så har (och går) min lilla hemsida igenom lite ombyggnation just nu. Så hoppas att ni kan ha lite tålamod med mig, men det kommer bli riktigt bra när det är helt klart!

Big shout out till världens bästa JohannaEnklaknep.se som hjälper mig när jag kör fast eller när allt strular!  Love you!

Nu när julen närmar sig dessutom så börjar man känna stressen, dock är jag jäkligt stolt över mig själv! För i år är jag i riktigt god tid med alla julklappar och förberedelser. Skulle ni vara intresserade av lite inlägg gällande tips på julklappar? Mina tankar kring julen och allt som hör därtill? Jag har också en hel del recept på ”billig” mat som gör att man kan spara in lite på den posten nu inför och efter jul, för livet med barn och en tajt plånbok är något som jag känner till allt för väl. Skulle ni gilla sådana inlägg med? 

Skulle kännas kul att få dela med mig av mer än ”bara” funkissidan av våra liv, få bloggen lite mer levande och mer personlig. Är det något som ni skulle uppskatta?

Slutligen så hoppas jag att ni får en underbar helg! Själv ska jag shotta ingefära och citron samt krypa ner i soffan med lite glass sen när barnen väl lagt sig. Ta hand om er och lämna gärna en kommentar eller tre här nedan om vad ni skulle vilja läsa mer om här inne! Vill ni se mer vad vi gör dagligen och få mer tips mm så glöm inte följa oss på instagram (mitt konto heter Nalima.se även där), där lägger jag upp massa tips och annat i storys samt flödet. Stora kramar!!