Asså jag skojar inte, det händer ju heeela tiden. Varje vecka nu i över en månads tid så är det alltid någonting. Det ena efter det andra och man hinner knappt återhämta sig emellan. När ska det ta slut? Det är verkligen inte ok att det ska vara såhär. 😔

Som nu tex det hann liksom inte mer än bli fredag em (förra veckan) så blossade febern upp i Max lilla kropp. Det hela blev ju inte bättre av att strömmen hade gått i hela vår lilla ort plus att det tog mer än två timmar innan den kom tillbaka. Jag fick även reda på att den varit av i flera timmar när jag ringde till elbolaget.. Kan ju säga att jag var lagom nervös för hur maten i kyl samt frys hade klarat sig, men kan tala om att det gick bra trots allt.

Sen på lördagen steg febern ytterligare på Maxen, vilket gjorde mig bekymrad. Och på söndag kväll/natt fick även sebbe feber, detta har i sin tur resulterat i att jag nu fortfarande har två sjuka barn hemma.
Fick konsulterat lungmottagningen igen angående Max då hans mående inte har varit särskilt bra de senaste veckorna trots både profylax antibiotika och en tillfälligt kraftigare antibiotikakur på tio dagar som avslutades för lite mer än bara en vecka sedan.
Efter rådgivning och diskussion med läkare ringde sköterskan upp mig igen och de beslöt att han skulle gå 10 dagar till på den kraftigare antibiotikan då vi som tur är äntligen ska få komma till en läkare på immunologen dem 27 mars. Allas förhoppning är ju att hen ska ha svar, ta tag i Max dåliga immunförsvar och kunna stötta mig i hur jag ska tänka samt agera då jag i dagsläget knappt vågar handla med honom då han är som en svamp som suger åt sig alla möjliga olika bakterier och virus.
Dessutom visade hans blodprover som han tog när vi var på barnmedicin inte så bra värden..
Så de måste vi också följa upp nu då han låg lågt på vita blodkroppar samt blodvärde osv. 😔❤ önskar bara att han kunde få må bra någon gång!

Hoppas ni mår bättre än vad vi gör i alla fall!
Kramar