Då var det ett faktum, knappt en hel dag på dagis och nu är tempen över 39 grader på Max igen. Detta trots daglig antibiotika dos sen flera veckor tillbaka.. Jag vet inte vad jag ska göra längre! Känner mig så fruktansvärt maktlös, börjar ifrågasätta mitt beslut om att låta honom åka dit trots att det är bland det bästa och roligaste han vet.
Han hade ju nyss rotaviruset och jag lät honom vara hemma nästan en vecka extra just för att han verkligen skulle vara frisk och orka med tempot. Jag mailade med förskolan senast imorse för att dubbelkolla så att ingen insjuknat igen och allt var lugnt. Dagen hade gått super bra och han hade haft så roligt! Hela han sken som en sol både när jag lämnade och hämtade..

Sen kommer detta, som en jävla käftsmäll igen. Mitt älskade underbara lilla barn.. Varför kan du inte bara få vara frisk?!
Hur jag ska göra med läkarbesöken nu har jag ingen aning, både imorgon och på fredag är viktiga besök som jag redan fått skjuta upp x antal gånger just pga sjukdom..

Är jag en dålig mamma? När ska alla myndigheter osv fatta att detta går inte? Hur ska jag någonsin kunna ha ett jobb? Kommer han någonsin kunna få vara ett ”vanligt” barn med vänner och kunna gå på barnomsorgen alls?