Alltså nästa vecka kommer bli helt galen med massa sjukhusfläng, ingen sömn, undersökningar samt möten att hinna + orka med för en redan utbränd mamma + son. De ringde nämligen sent i torsdags eftermiddag från avdelningen som ska ge Max hans första behandling av immunförsvaret och de hade då redan bokat in oss på både dag samt hemma undersökning tillsammans med barnfysiologen samtidigt på tis för att ”underlätta och samordna”. Vilket i sig är helt fantastiskt gjort av dem och ingenting som jag är van vid direkt så det ska de ha cred för!

Men såklart har ju jag redan 2 tider samma dag med kuratorn på barnsjukhuset samt barnpsykologen som jag nu inte har en aning om hur jag ska få löst 😅 jag har liksom redan blivit tvungen att boka om dem (2 gånger tror jag?) för att Max helt enkelt varit sjuk. Gaah! Får numera feting ångest av sånt här! Och jag kom nu på att jag missat ringa dem i fredags så nu känns det typ ännu sämre..

Dessutom så har jag inbokat mån + fre att de två olika kandidaterna från avlösarservicen ska komma och få träffa Max en och en. För att liksom få påbörjat något i alla fall! Och jag hoppas att magkänslan känns lika bra som första mötet med dem gjorde!

Natten mellan tis + ons ska Max tydligen göra en sömnregistrering i hemmet. Vilket i sig är helt fantastiskt att det äntligen blir gjort! Men däremot så bävar jag över att få ännu mindre sömn än ”vanligt”.
Sen på ons så ska vi tillbaka till barnsjukhuset och barnfysiologen med utrustningen igen för att dessutom ”passa på att” göra en lungundersökning med någon form av gasmätning (?).

Sen ska jag ”bara” åka med bilen till verkstaden på tors och sen hem igen. Så man kan ju tro att det i alla fall blir en lugn dag. Men jag kan lova er alla att denna utbrända mamman kommer vara så jävla trött och slutkörd mentalt och fysiskt att jag troligtvis kommer ha svårt att komma ihåg vad jag själv heter. Så jag ser väl inte riktigt fram emot detta om man ska vara sån, men jag måste helt enkelt bara ta mig igenom den. Än så länge så ser i alla fall nästa vecka lugnare ut!

Kram på er!