Logo feminine signature logo 1

Välkommen till min blogg och hemsida Nalima.se!

Detta är min blogg/hemsida om livet som ensamstående funkismorsa + egen företagare + gårdsägare samt om livets upp samt nedgångar.
Men även en stor del är inriktad mot information, bearbetning av allt vi går igenom och allt som kan komma att höra till gällande yngsta sonens sjukdom/diagnoser osv samt om hur det är att vara mamma till ett multisjukt barn.
Men jag skriver som sagt också om min vardag, mina tankar, den nakna sanningen om livet helt enkelt, men även en del skönhet/inredning/ekonomi och om allt annat bös som intresserar mig.

Jag skriver enbart det som till hundra procent är mina egna ord+ åsikter.  Det är mina ord, mina åsikter och dessa kan ej köpas/förvrängas, punkt.

Lite kul fakta om mig!

Jag har tidigare bloggat under många år varav bla på nouw.com, totalt så har jag bloggat regelbundet sedan 2014 nu och innan det lite mer sporadiskt.

Då jag alltid älskat att skriva så har jag sedan barnsben skrivit dagbok, noveller, olika historier och liknande. Detta har gjort att jag även fått utlopp för mina kreativa sidor, då det är något som jag insett att jag måste få göra för att må bra i både kropp och själ.
När tid och tillfälle ges så älskar jag även att måla, där mitt favorit medium är akryl men där digitalt målande fångat mitt intresse mer och mer.
Att få designa samt bygga hemsidor och få tillverka kreativa samt estetiskt snygga digitala lösningar för andra + andra företagare har även det visat sig vara ett underbart utlopp för min kreativitet + outside-the-box-tänkande.

Om oss – familjen – gården

Jag är mamma till två helt fantastiska barn födda 2012 och 2014, som bor med mig på heltid sedan 2015.
Min yngsta son är född med en komplicerad sjukdomsproblematik som tar + har tagit upp väldigt mycket av min tid dygnet runt. Min äldsta son är fd mjölkproteinallergiker med misstänkt barn IBS och står numera även i kö för utredning gällande NPF.

Vi bor på en egen liten gård, som är helt ägd av mig, ute på landet ett något gigantiskt stenkast utanför Göteborg med våra djur och plats för alla möjliga intressen samt idéer!
Det är på landet där jag mår som bäst och alltid har trivts som fisken i vattnet. Jag behöver närheten till naturen, djuren och stillheten i skogen här på landet för att kunna må bra.

Hästar har även varit en stor del av mitt liv sedan jag var knappa 6 ½ år gammal där i princip ingenting kunde hålla mig från stallet och hö i håret var snarare en form av standard 24 h om dygnet.

Som den otroligt envisa bruden jag är med tillhörande entreprenörsanda + outside-the-box-tänkande, så anses ingenting omöjligt för mig. Det finns alltid en lösning, du måste bara komma på den först!
Vilket såklart även gör att jag såklart har stora drömmar om min lilla gård, men även gällande min framtid/karriär mm och är absolut inte rädd för att satsa 110% för att lyckas nå mina mål. Oavsett hur lång tid det kommer att ta, oavsett hur krokig vägen än må vara.
Så ni kommer garanterat få läsa om den resan mot alla mina mål  och vem vet kanske får ni även se gården utvecklas?


 

2020 09 04 105433381 scaled

Kontakt – Samarbeten – PR – Sponsring

För kontakt/samarbeten maila till: kontakt@nalima.se

Jag tar gärna emot pr utskick men kommer bara att lyfta fram produkter som intresserar mig och som jag kan stå bakom till hundra procent.
Jag kommer inte att publicera produkter som ej är av relevans för mig eller mina fina läsare samt följare. Jag kan alltså inte garantera att just er produkt kommer få synas här på bloggen/hemsidan eller på mina övriga sociala kanaler.

Kontakta mig gärna på mailen ovan för postadress!

Jag tar betalt för det jobbet jag gör och alla samarbeten/sponsring/adlinks mm kommer att skrivas ut/märkas ut tydligigt i respektive inlägg. Dvs jag följer alltså den svenska marknadsföringslagen utan några undantag.


Mina andra sociala medier:


Alla bilder och texter på nalima.se lyder under under upphovsrättslagen. Detta innebär att de inte får lånas eller användas utan skriftlig tillåtelse.