Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Detta inlägg innehåller addlinks!

496ca776 3c8b 41a5 9b0f 1da98b720345Lumene Beauty Adventskalender 2019 | Lumene Beauty Adventskalender 2019 | Michel Cluizel Pralinkalender 273 g | Origins Advent Calendar | Pukka Organic Christmas Calender 2019 | Marabou Chokladkalender |

Är det någon mer än jag som känner så just nu? Finns verkligen sååå många fina julkalendrar för vuxna nu. Något jag tycker har exploderat lite de senaste åren och säkert något som företagen tjänar multum på. MEN jag kan inte riktigt hjälpa att det hade varit jäkligt nice att ha en, haha.
Dock så känner jag mig själv och jag skulle aldrig lägga de pengarna på något sådant till mig själv. Däremot kan jag med handen på hjärtat tala om att jag köpt både Té samt Kaffekalendrar till några i min närhet, något jag även gjort tidigare år.

Att ge till någon annan tycker jag är tusen gånger roligare än att få. Jag älskar att få skämma bort de runtomkring mig om jag har möjlighet till det. Vilket jag tidigare inte har haft på flera år! (läs mer om det här!
Men kanske om något år eller liknande så kanske jag faktiskt kan skämma bort mig lite med en lyxig julkalender jag med. 

Vad tycker ni, är det onödigt/barnsligt med julkalendrar när man är vuxen eller är det något som du uppskattar med?

Denna bilden innehåller adlinks från Adviral

Chokladkalender / Popcornkalender / Tekalender / Kaffekalender

65930
[instagram feed="6998"]