Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

View this post on Instagram

Underbara ni! Jag har en liten önskan, eller snarare ett mål som jag har hoppats kunna nå innan november är slut. Och det är att komma upp i 500 följare här på Instagram ? Ja, jag vet det låter kanske lite löjligt. Men enda sedan jag startade mina kanaler och mitt företag så har jag drömt om att kunna nå ut till fler för att sprida kunskap, medvetenhet, visa hur livet och vardagen som mamma till ett multisjukt barn verkligen ser ut. ❤️ Och sååå mycket mer! Med min blogg når jag redan ut till så många underbara människor, men av någon anledning så har inte alla hittat in hit till min instagram @nalima.se ? Vilket är super synd då det är här inne som jag uppdaterar som mest med storys och inlägg. Något som jag tycker är super kul och som gör att man kommer närmare er alla ❤️? • • • Så snälla underbara ni! Kan vi försöka se till att jag lyckas nå mitt mål? Denna super förkylda övertrötta mamman hade blivit helt överlycklig om vi hade lyckats med detta tillsammans! ❤️ Massa bacill-kramar från mig och pojkarna! ?❤️

A post shared by Malin Apel – Nalima.se (@nalima.se) on

Hej underbara fina ni!

Det skulle göra mig så enormt jäkla själaglad om ni alla skulle kunna hjälpa mig att nå mitt mål denna månaden som är 500 följare på Instagram.

Detta är något av ett stort delmål som jag har haft sedan jag startade mina sociala kanaler och mitt eget företag från första början. Mitt allra första delmål är 500 följare på Instagram, då Instagram är en av de större plattformarna idag där man kan nå ut till massa nya människor.

Det slutgiltiga målet är ju såklart att öka i följare/läsare på alla mina sociala kanaler, så som bloggen/Facebook/Instagram och till slut även vår Youtube. Men just nu är jag evigt tacksam över att kunna ta ett litet steg i taget och glädjas över att jag lyckats nå ut till fler individer. Och kanske även lyckats sprida medveten, lite kunskap och kärlek till er alla på köpet ❤️

Så nu ber jag er alla om lite hjälp, det skulle verkligen betyda så enormt mycket om ni ville gå in och följa oss här på vår Instagram sida! Det är som sagt även den sociala kanalen jag uppdaterar som mest.

Där jag tycker att storys bla är ett fantastiskt sätt att visa er vår vardag, ge er tips på stående fot och dela med mig av de små gyllene stunderna i livet med er ❤️

Så från en febrig och trött mamma här på kvällskvisten så hoppas jag att ni vill hjälpa mig lite på vägen! All kärlek till er alla från oss alla tre i sjukstugan här hemma! ❤️ Och tack för att just du läser mina inlägg här inne på bloggen. Glöm aldrig att just du är helt underbar! Kram

img 20191117 185345 7988167339825378571186

[instagram feed="6998"]