Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Jesus vad varmt det har varit idag, jag är helt slutkörd. Dessutom så känns det som att hela dagen bara har försvunnit i racerfart.

Idag så har det varit förskolans dag som en viss storebror här hemma har taggat ihjäl sig efter. Vilket även resulterade i att han vaknade tidigare än vanligt, väckte sin slutkörda mamma samt lillebror för att sedan inviga morgonen med att dra igång dammsugaren för att ”jobba lite” 😂 återigen så är jag evigt tacksam för att vi inte har några grannar vägg i vägg, Haha!

Så lagom i sista stund (livet har en förmåga att jävlas när man har en tid att passa har jag märkt) lämnade jag och Maxen en överladdad Sebbe på förskolan med en bamseväska full i matsäck på ryggen och med ett leende som gick från ena örat till det andra, haha. Älskade trollunge!

Jag passade på att hämta ut ett paket som jag inte har haft möjlighet att hämta pga Maxens hälsa och helvetesveckan förra veckan, och vi passade även på att handla lite frukt och annat att ha här hemma i helgen. Sen hann vi inte ens ut i bilen innan jag satt i ena viktiga telefonsamtalet efter det andra och i samma stund som jag sondmatat klart honom så var klockan redan vilodags för honom.
Så då var det bara att bädda ner honom bredvid mig i sängen samtidigt som jag istället fick fortsätta ”jobba” liggandes där bredvid för att hinna få iväg viktiga mail samt fortsätta skriva på informations dokumenten som jag ska ha här hemma för stödassistenternas skull.

Sen hann jag inte mer än att blunda i 30 min pga utmattning och huvudvärk innan det var dags att försöka väcka slutkörd Max (dels pga all lek igår ❤ men även pga värme och snor/slem tror jag) för att sedan bege sig till  förskolan igen för att hämta hem en väldigt lycklig men urtrött liten superhjälte med barr och grenar i väskan 😅

Sen har jag ärligt talat ingen aning om vart resten av denna dagen tog vägen mer än att vi lekte ute en sväng innan middagen och jag gav sly jag rensat ner till kaninerna samt började röja av lite här hemma.
För imorgon ska vi nämligen få besök av en klasskompis till Sebbebus samt hens mor och syskon för fredagsmys och mat. Vilket faktiskt ska bli skit kul! 😀 Även fast den utbrända-hönsmamma-ibland-pedanten har lite ångest över stökighetsnivån här hemma om jag ska vara helt ärlig. Men jag har faktiskt lovat mig själv att försöka släppa den biten lite mer, försöka komma ihåg att folk har förståelse över min sits, att man inte är mer än människa osv. Men det är svårt ibland ändå.. Men jag lovar att faktiskt försöka så mycket jag bara kan, hedersord!

[instagram feed="6998"]