Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Idag fick prinsen äntligen vara på förskolan igen efter att gårdagens möte drog ut på tiden samt att han igår var så himla trött. Han hade idag kört all in på förskolan och även helt vägrat sova alls på vilan. (vilket är oerhört ovanligt då han oftast sover närmare 2 timmar på dagen ännu)
Och när jag hämtade honom så var han helt full av energi och lek ❤ (se bilderna ovan)

Vi kom hem och pojkarna gick loss med dammsugaren och hörselkåpor i vardagsrummet då Sebbe fått för sig att han ska börja ”jobba” 😂 Asså den synen var nog bland det roligaste jag sett på länge och deras underbara konversationer garvade jag i smyg åt hela tiden hahaha. De gick ju liksom runt och skrek till varandra eftersom de inte hörde något haha. Så himla klockrent! Jag filmade några klipp men tyvärr kan jag inte lägga ut dem här.

Sen åt vi mat och Sebbe fortsatte med sina pärlplattekonstverk medans jag frenetiskt letade efter min laddare till datorn. (som jag tydligen varit så jäkla duktig med att plocka ihop och lägga på ett typiskt bra ställe)
Mitt i detta vardagliga kaos med Tv:n på så ser jag att Maxen blir rosig om kinderna, en snabb örontemp bekräftar att han har 38 graders feber från ingenstans igen. Han får lite Alvedon och jag tror att i samband med att den började verka så orkade han inte mer utan somnade rakt upp och ner där han satt ❤ mitt lilla hjärta!

Så fick bära upp honom, stoppa om Sebbe i bara farten och nu ligger Max här bredvid mig å sussar tungt. Jag vågar ju inte lämna honom själv efter att han lagt sig/somnat då han kastar/snurrar så i sömnen att han lätt slår sig gul och blå, riskerar att ramla ut ur sängen eller i värsta fall trassla in sig så illa i #matdroppet att han kan strypa sig själv eller dra ur knappen i sömnen. Dessutom så får han fullständig panik om han vaknar och jag inte ligger precis bredvid. (tex om jag pysslar vid skrivbordet, står upp och byter om eller liknande)

Imorgon eller på söndag så kommer barnens mormor hit och hänger med oss. Jag hoppas att jag finner ork i helgen att kanske måla lite eller så, min själ skulle verkligen behöva få gå loss och bara släppa allt en stund. Jag saknar verkligen att kunna få vara kreativ emellanåt och måla på mina dukar osv.. Det är liksom sådana små saker som ger en energi att orka med allt som emellanåt är helt överjävligt.

God natt på er! Var rädda om varandra!

[instagram feed="6998"]