Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Som ni vet så har ju Max varit hemskt sjuk nu ett väldigt bra tag. Och när jag var med honom till barnakuten i början av förra veckan så kunde man inte ens mäta hans vita blodkroppar i deras ”snabb apparat” då de var för låga, utan man fick skicka ett separat prov till kliniskt labb och lämnade sedan över stafettpinnen till läkarna på immunologen som vi nyligen börjat gå hos.
Vår läkare därifrån ringde som lovat upp mig dagen efter akuten och vi la då upp en plan som skulle gälla tills idag onsdag.

För idag är det dags att bege sig till immunologen igen, man hade delvis fått svar på de första rören med blod som han lämnade där. Och idag ska vi lägga upp en plan på hur man ska börja behandla honom i väntan på att läkarna får reda på vad det är för sjukdom/syndrom/diagnos som ställer till det för honom och gör att hans immunförsvar inte funkar som det ska.

Jag hoppas även få hjälp i hur jag ska tänka kring Max vistelse på förskolan.. För just nu är det ett moment av ångest för mig varje gång då jag inte vet om det är denna gången han kommer bli sjuk igen osv.

[instagram feed="6998"]