Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Asså jag vet inte hur många veckor som jag har velat över vilken jäkla telefon jag ska uppdatera mig till. Jag har på riktigt nästan gjort mig själv mer galen än vad jag redan är haha! Sen har jag inte vetat om jag ska vänta liiiite till, om jag verkligen ska köpa en nu eller om jag ska byta märke helt igen.
Man kan som sagt bli galen för mindre 😅

De som känner mig har bara garvat ihjäl sig som vanligt då jag gör på exakt samma jäkla vis varje gång det är dags att uppdatera sig inom telefonin. Jag skojar inte när jag säger att jag som vuxen kvinna har lyckats övertala min arma stackars mamma att ringa till telebolaget åt mig och förhandla om ny lur osv hahaha 😂 Och då snackar vi mer än en gång!

Men jag känner mig lika korkad varje gång, jag får krupp på att jag inte vet vad jag vill ha och sen när folk väl försöker förklara för mig blir jag bara irriterad och till slut så har jag bara skitit i det ett tag till. Innan samma visa drar igång igen, precis samma sak denna gången såklart. Bara det att mamma minsann inte ringde åt mig haha! Tacka lov för internet och att man kan lösa det mesta via nätet dessa dagar!

Det blev i alla fall en Samsung Galaxy S7 edge i färgen Pink Gold 💖 Jag var även så jäkla klyftig att jag beställde ett skärmskydd på en gång denna gången och inte gjorde som de andra hundrafemtioelva gångerna när jag minsann ska ”spara pengar för det är bannemig liiiite billigare på någon annan sida på nätet” och sen glömmer jag beställa skyddet och när jag sen väl beställer är skärmen redan dränkt i barnsnor och fickludd typ. Samt att man alltid glömmer den där jäkla extra frakten som till slut gör att skiten blev lika dyr ändå!

Aja sak samma, jag har förutom en ny telefon även en hel del idéer på gång. (säg när jag inte skulle ha tusen grejer på gång samtidigt haha) Förhoppningsvis får jag löst de sista bitarna här under slutet av veckan så ni får hålla tummarna för det så kanske jag kan bjuda på en liten överraskning här framöver 😉

Nu ska jag försöka förstå mig på den här saken, man ska tydligen kunna föra över alla kontakter mm direkt från gamla luren till nya med en usb kabel. Rent hypotetiskt så vore det ju fantastiskt! Men med mina tekniska erfarenheter och andra underbara egenskaper som bla misstänkt adhd, så är jag rädd att jag inom de närmaste timmarna kommer bryta ihop mentalt och gråtandes/hyperventilerande/förbannat ringa min arma mamma för att inte ge upp totalt och hiva båda telefonerna ut i skogen här utanför. Hon får som vanligt rädda situationen och jag kommer förbanna mig själv och marken jag går på samtidigt som jag kommer ha en mental kollaps för att jag inte får saker att fungera, möla i mig en hel chokladkaka och gömma mig under täcket. (vilket såklart inte går i praktiken, utan jag lär få smygäta chokladen, bita mig i tungan och gråta på toaletten när barnen inte ser typ).

Meeen vad gör det, det är ju fredag i alla fall? 😅👌

Stor kram till er alla som läst enda hit ❤ Hoppas att jag inte skrämmer bort er helt!
ILYSM 😘

[instagram feed="6998"]