Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Ja vad ska man säga, det blir aldrig som man tänkt sig. Jag ringde till lungmottagningen på barnsjukhuset innan och pratade med en sjuksköterska som känner till oss/Max sen innan. Hon lät bekymrad över att Max nu blivit sämre, detta trots antibiotika rond nr två liksom.
I alla fall så skulle hon höra med doktorn som jobbade idag om han behöver en kur till samt om han även skulle få inhalationer med koncentrerad koksaltlösning utskrivna för att försöka underlätta för honom.

Han är helt slutkörd min lilla kråka och vill bara ligga på mamma å sova. Så jag har inte hjärta att slita upp honom för att bege mig iväg. Hans lilla kropp behöver återhämta sig och han behöver lugn som han annars har svårt att få om storebror är hemma osv. Dessutom kräktes han igår kväll pga slemmet samt var en hårsmån ifrån att göra det igen här innan så jag får helt enkelt skjuta upp mitt besök. Dessutom har han feber igen ❤😔

Fy hoppas att proverna han tog i måndags visar något och att han kan få hjälp att må bättre och vara frisk som ett ”vanligt” barn.. ❤

[instagram feed="6998"]