Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Jesus vad jag inte hinner med något alls som jag vill göra.. Vaknar varje dag med värsta planerna och förhoppningar om vad jag ska kunna hinna med under dagen. Känner hur jag bara vill explodera åt alla håll eftersom jag har idéer och vilja att göra allting samtidigt.
Sen börjar dagen, utmattningen slår mot mig och inget blir som jag tänkt mig..
Max har dessutom varit dålig konstant, dock var han på förskolan för första gången på över en vecka igår men när jag hämtade hem honom var han hesare än en kråka. Så jag bestämde att han fick vara hemma nu igen, men hoppades såklart att jag skulle hinna med en del i alla fall.

Men nej, han har varit sååå slutkörd idag och jag skojar inte när jag säger att han sov från ca 11:30 till 15 tiden idag. Fick dessutom tvinga honom att vara uppe innan han fick lägga sig och sen tvinga honom att kliva upp igen. Så man kan ju konstatera att han verkligen inte är sig själv ❤😔
Detta trots att han då går på spektramox antibiotika 3 gånger om dagen nu igen…

Hoppas att immunologen som vi var hos i måndags kan ge oss några svar. Man tog 10 rör med blod från min prins och jag hoppas innerligt att man finner exakt vad som är felet på hans immunförsvar. Och jag hoppas att det inte är mer komplicerat än vad doktorn berättade att han misstänkte att det kunde vara, dvs att det kanske går att behandla eller i alla fall stötta upp så att han kanske slipper alla dessa bakteriella infektioner hela tiden.

Men det nya jag tänker testa på som jag vill bolla lite med er, är att försöka mig på lite kortare uppdateringar här inne emellan de
lite längre inläggen. Kanske i vissa fall bara bilder, skulle det vara intressant att se/läsa? Skulle ni vilja ha matinlägg dessutom? Jag lagar ju bara mjölkprotein fritt och väldigt mycket blir både glutenfritt samt mycket grönt. Vill ni läsa/se sånt? 😅

ILYSM ❤

[instagram feed="6998"]