Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Idag är en sån där dag då jag är överlycklig över att jag har lyckats orka duscha och tvätta håret! High five till mig! 👏

Var hos sjukgymnasten igår för min egen skull och resultatet av det var väl kanske inte det roligaste direkt. Samtidigt som jag vet att det är bra att få läget svart på vitt. Att såhär är det faktiskt. Jag behöver väl egentligen lite tid att smälta det bara. Därav skrev jag inget igår, min kropp var väl kanske inte i topp skick direkt.

Nu har jag handlat hem glass som jag ska unna mig och sen ska jag mysa med de två busungarna tills de vägrar mer pussar!
Alla har vi svackor ibland, imorgon blir det kuratorn på sjukhuset igen och förhoppningsvis har hen lyckats hjälpa mig med en del sen sist.
Remisser och kallelser börjar ramla in så att nu är det grejer på gång igen. Bland annat så ska vi få komma till psykiatrin nu på sjukhuset också och de har ju mer kunskap angående multisjuka barn och deras svårigheter på ett annat sätt än psykologen vi hade på barn och mödravårds psykologi mottagningen här i stan. Förhoppningsvis bli det bra, jag önskar och hoppas det i alla fall! ❤

[instagram feed="6998"]