Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Så då är det fullt sjå på gång här hemma, jag springer runt mer förvirrad än vanligt och försöker se till att packa med allting som ska med idag till dagens läkarbesök på lungmottagningen på barnsjukhuset. Vanligtvis är det rätt mycket att ha med sig ändå, då Max ofta behöver få mat och medicin någon gång under tiden vi är iväg.
Men idag ska hela cpap maskinen med inklusive mask och slangar, dvs rubbet 😅

Vi ska nämligen se om det inte finns en annan typ av mask att prova som han inte får lika mycket panik över att ha på sig. Dessutom så måste vi komma på en ny plan hur jag ska lyckas få honom bekant med cpapen då han får panik och blir hysterisk så fort den startas upp, även om han inte ens har masken på sig. Trots att vi tagit det så lugnt, jag har aldrig tvingat honom eller liknande. Utan har försökt få honom bekväm med allt utan att det ska vara något ”jobbigt” eller ”obehagligt”..

Känner mig så misslyckad som inte har lyckats få honom att använda den, då den hade kunnat göra underverk för honom. För hans andningsuppehålls skull, för sömnen, för syresättningen, för slemmet.. Ja ni fattar.
Men att tvinga honom med detta känns inte alls rätt.. Inte när paniken är ett faktum, det är liksom inte trots eller så utan ren skär panik ❤😔

Aja, vi får hoppas att hans fantastiska läkare har fler idéer eller liknande. Jag funderar på om man kanske kan testa syrgas med typ grimma hemma för att vänja honom med att det ”blåser” lite i näsan osv? Men jag vet inte, det är ju inte alls samma sak som en cpap. Hoppas som sagt att de funnit en lösning eller har nya idéer!

Ha en bra dag fina ni! Bjuder på några fantastiska bilder på en super glad kille som åt både ”lite” macka och mini ostbitar igår! 😍❤

#barn #barnsjukhuset #lungmottagningen #blogg #mamma #mammalivet #mammablogg #mammablogger #mammaliv #viföräldrar #föräldraskap #cpap #svårtsjuktbarn #sjuktbarn #andningsuppehåll #andningsproblem

[instagram feed="6998"]