Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Att inte ha kunnat jobba på över 2 år är inte så särskilt ekonomiskt direkt, det är ju inte direkt något man väljer frivilligt. Som ni alla vet håller jag ju på och ansöker om assistans, det är en enormt komplicerad och utdragen situation som tar oerhört mycket tid samt energi. Eftersom jag inte kan påbörja min egen ”rehab” (satsa på mig själv och ta mig tillbaka från utbrändheten) förrän min dagliga situation med Maxens tillsynsbehov är löst. Men det har inte hindrat mig från att tänka lite utanför boxen!
Något jag dock brukar göra då jag har en viss oförmåga att bara ta det lugnt utan trivs alltid bäst med typ tusen olika bollar i luften och försöker alltid finna nya lösningar samt idéer. Vilket de flesta vet om som känner mig, haha! ?

En sak jag kikat på ett tag är bland annat de olika möjligheterna som finns för att jobba hemifrån, då det är mitt mål att kunna jobba hemifrån sen så mycket som möjligt framförallt för mina barns skull men även för min egen skull, min kropps skull. Tyvärr är de flesta jobb som finns online bundet till ett schema på något sätt och tills dess att jag har löst situationen här hemma så är det inte ett alternativ som skulle funka för mig, däremot skulle det säkert passa någon annan som inte har barn som är såpass sjuka som Max eller helt enkelt personer utan barn.

De andra alternativet för jobb hemifrån verkar vara via antingen kontakter eller via att man startar sig ett eget företag som går att bedrivas enbart hemifrån. Tex webbshop, erbjudanden av tjänster mm. Sen finns det ju även vissa anställningar där du har möjlighet att ibland jobba hemifrån.

Det jag kikar på nu är iofs inte ett jobb men dock något som kanske kan komma att ge några extra kronor på kontot eller via presentkort per månad, men då jag först vill utvärdera om detta är något som är hållbart i längden. Det jag pratar om här är olika paneler och undersökningar du kan göra online. Det som krävs är att du har några minuter över och har en dator samt smartphone plus en bra internetuppkoppling. Jag tänkte att jag skulle försöka köra på dessa så helhjärtat jag kan här nu januari ut för att sedan tala om hur det har gått och om det är något att rekommendera, jag kommer då även länka de sidorna jag använt mig av då det är svårt kanske att veta vilka som är säkra och inte. ?

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! Imorgon börjar allvaret igen och jag räknar ner tills på onsdag, jag önskar så att de har en lösning på lager och att det förhoppningsvis händer något som kan förbättra hans livskvalitet så snart som möjligt. Jag hoppas verkligen att de tar detta på allvar nu, då det är liksom inte hållbart att han ska behöva må såhär jämt, min älskade onge.❤

[instagram feed="6998"]