Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

”Äntligen” är helgen här, eller ja den är ju snart nästa halvvägs slut. Men det är oerhört skönt att kunna släppa alla måsten kring läkarbesök, förskolelämningar/hämningar, apoteksbesök, handlande och ständiga jagandet i telefonen för att få tag i läkare/myndigheter och övriga.

Trodde jag hade dött och kommit till himlen när jag imorse blev väckt först strax innan nio av äldsta sonen. Den lyckan att få sova ut lite inträffar liksom aldrig! Speciellt inte eftersom min sömn de senaste veckorna blivit ännu sämre då jag vaknar upp klarvaken runt 2-3 och inte kan somna om förrän tidigast vid strax innan 5, vilket givetvis är då klockan ringer på vardagarna.
Men det är väl ett bevis på att detta ständiga flängandet även tar på krafterna hos de små, även fast de verkar ha oanade resurser av extra energi.

Imorgon är första advent och ångesten inför julen känns redan i magen trots att vi överlevde förra året som var första julen som ensamstående med trollen. Men ska försöka få lite julkänsla ändå och få upp lite pynt samt tända lite ljus.

Hade även värsta feelingen igår då det var Black Friday och skulle fynda lite på nätet när barnen lagt sig. Tji fick jag dock och somnade med glasögon och allt i sängen bredvid yngsta sonen och vaknade vid tvåtiden inatt och hade missat en hel del. Tur att en del butiker i alla fall har erbjudande hela helgen, så om jag inte däckar av igen så kanske jag får fyndat något i alla fall!
Har ni fyndat något skoj? Är ni klara med julklappar osv?
Själv är det mesta köpt i alla fall, men frågan är bara när jag ska få möjlighet att slå in dem. Aja har ju hela december på mig så förhoppningsvis får jag slagit in hälften i alla fall trots utmattning delux. Men som sagt, det är som tur är ett litet senare problem!

[instagram feed="6998"]