Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "find" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Warning: Undefined array key "replace" in /home/malin/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math-pro/includes/modules/image-seo/class-image-seo-pro.php on line 515

Alltså detta börjar bli rentav löjligt, rent av skrattretande. Man går bara och väntar på att någon från dolda kameran ska hoppa fram och säga ”haha sorry men allt var bara ett sjukt dåligt skämt!”. Men tyvärr så händer ju aldrig det!

Just nu är jag så fruktansvärt less på allt, alla måsten, alla sysslor, alla läkarbesök, all planering, alla telefonsamtal, all städning, all medicinering, all extra tvätt, allt kaos och främst all jäkla sjukdom! Sen innan julafton 2015 har Max nu varit nästan konstant sjuk hela tiden.. Vi har hunnit med 2 lunginflammationer, dubbelsidig öroninflammation, åtskilliga infektioner i pegområdet, ”vanliga” förkylningar och nu även Rotaviruset som nästan gjorde att han var tvungen att läggas in igen.

Allt detta har gjort att tillsammans med min nästan utbrändhet, inte har orkat skriva ett endaste litet ord här inne. Jag har bara försökt överleva, tagit en dag i taget, försökt hålla mig flytande. Det tar mer på en än man egentligen vill erkänna, att vara helt ensams med 2 små barn varav nu sista rundan var båda två rejält sjuka, varav Max som sagt låg och svajade på gränsen till att behöva läggas in akut.

Men nu försöker och känns det som om jag börjar se ljuset i den här sjukdomstunneln! Om inte annat så är ju äntligen våren på ingång med lite mera ljus, vilket kanske gör att man orkar lite mer,

Dessutom så har jag en hel del privata saker på gång som jag tyvärr inte kan avslöja ännu, men går de i lås så skulle det ändra helt på vårt liv och vår vardag! Enorma stenar skulle lyftas från mina axlar och ett helt berg av ångest skulle jag bara kunna håva iväg. Jag vågar egentligen inte hoppas ordentligt då så fruktansvärt mycket negativt har hänt det senaste åren, MEN jag är ju sån så jag ger ju aldrig upp. Så ni får mer än gärna hålla tummarna för oss nu!

[instagram feed="6998"]