Ja då var vi här då.. Då Max fick ännu mer feber igår och imorgon är sista dagen med den utökade antibiotika kuren. Så ville lungmottagningen att vi skulle ta oss till akuten så att man kan få ta alla prover man behöver osv för att ta reda på vad som är problemet just nu. 😔

Så här har vi suttit sen halv ett ungefär och har precis fått träffa en läkare för en första undersökning. Så nu väntar vi på att få ta blodprover och sen bär det av mot lungröntgen för att utesluta lunginflammation..
De har varit jätte gulliga emot oss och vi fick ett eget rum på en gång med tanke på hans infektionskänslighet och immunbrist.

Synd bara att jag är så jäkla trött då jag knappt sovit något alls inatt då febriga Max sovit i bara blöjan (vilket för honom är jätte skönt) och på så viss trasslat in sig i matdroppet 20 gånger extra. Men vad gör det om hundra år?

Neytiri’s operation har också gått bra vad jag har hört och jag väntar med spänning på att få reda på mer fakta osv. ❤ men det känns skönt att denna biten är avklarad i alla fall! Nu ska bara konvalescensen och rehabiliteringen gå så bra det bara kan innan jag vågar säga att vi är helt i mål.

Nu var sköterskan här alldeles nyss så förhoppningsvis får vi komma till röntgen inom en hyfsat snar framtid i alla fall.