Att vara spontan är något som jag i princip har fått ge upp helt de senaste, än mer ju känsligare Max immunförsvar blev, desto mer isolerade blev/blir vi. Dels hela familjen, men främst jag och Max som aldrig kan delta, som alltid får avboka och som aldrig har möjlighet att gå med bara Sebbe eller liknande. För där finns liksom ingen som vågar eller känner sig trygga med att ha ansvaret om Max under tiden.

Men idag tack vare peppen från några helt underbara goa människor så bestämde jag mig för att vi skulle köra en spontan lekdejt hos storebrors ena kompis som bor inte alls långt från oss. Och jag vill bara tala om att jag är så fruktansvärt tacksam över att vi gjorde detta!! Över att jag chansade idag, att få se pojkarna skina upp i hela ansiktet, ha sååå himla roligt och kul tillsammans betyder mer än alla dåliga febriga sjukdomsdagar ever!
Tack fina ni för att ni sparkade mig lite i arslet och fick mig att vara spontana Malin en stund igen ❤