Assistenter sökes!

av Malin | aug 25, 2021 | 0 Kommentarer

Vi söker personal!

Vi önskar kunna fylla upp med härliga, glada assistenter som orkar hänga med i den fantastiska Superhjältens tempo och strävan att göra saker precis som alla andra barn. Han ser inte några hinder och ingenting är omöjligt!

Han söker dig som gärna har erfarenhet av Npf diagnoser (främst autism och adhd) och som gärna har arbetat med sondmatning eller har egen erfarenhet kring detta.

Han sondmatas via en jejunoknapp med matpump ca 18 h per dygn, utöver detta ges medicin samt viss mat även för hand via hans gastroknapp. Han är även immunsjuk och får intravenös behandling för detta var tredje vecka på barnsjukhuset.

Vad vi önskar av blivande assistenter:

  • Ej djurallergiker (vi bor på landet, på egen liten gård med hund och katter samt närhet med andra djur)
  • Egen bil samt körkort (då kollektivtrafiken tyvärr ej är optimal här ute)
  • Erfarenhet kring arbete med barn + npf diagnoser och/eller sondmatning är ett stort + i kanten
  • Men viktigast av allt är att assistenterna ska trivas med oss och vi med dem. Ni blir en del av vår lilla tokiga familj och vi är ju en aning extraordinära hela lilla familjen, så det viktigaste är att vi alla trivs ihop.

De som känner oss personligen och är sugna på att ansöka, skriv gärna med hur ni känner oss så att vår personalansvarig Amanda på Lystra Assistans kan hålla koll på vilka ni är. De som känner oss personligen och som Superhjälten redan känner  kommer prioriteras lite snabbare då vårt behov av personal är rätt akut.

Ale kommun strax utanför Göteborg:

Dag, Kväll, Natt pass

Heltid, deltid, vid behov

I Västra Stockholm:

Dag, Kväll, Natt pass

Vid behov, då vi har släkt i sthlm och vill kunna resa hit upp mer regelbundet.

ALLA ANSÖKNINGAR SKA SKICKAS IN VIA MAIL TILL VÅR PERSONAL SAMT KUNDANSVARIG AMANDA PÅ LYSTRA ASSISTANS. KLICKA HÄR FÖR ATT MAILA IN DIN ANSÖKAN! GLÖM EJ ATT BIFOGA ETT AKTUELLT CV OCH GÄRNA EN KORTARE BESKRIVNING AV ER SAMT VARFÖR NI VILL JOBBA HOS OSS. 🙂

25/8 2021 – Annonsen som ligger ute hos Lystra Assistans just nu!